Aeves opnieuw FD Gazelle!

22 okt 2015

Op 16 oktober vernam Aeves dat het voor het tweede jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. Op 10 november ontvangt Aeves in Amsterdam opnieuw een FD Gazellen award voor bedrijven in de Provincie Noord-Holland.

Vorig jaar won Aeves de Gouden FD Gazelle: de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland!

Sherief Abdalla, Managing Partner van Aeves: “Aeves laat met deze hernieuwde nominatie zien zijn groei te hebben voortgezet. In 2014 hebben we onze dominante marktpositie verder uitgebreid in de markt van Consultancy, Executive Search en Interim Management / Detachering in de drie commerciële vakgebieden: Inkoop, Sales en Marketing. Deze prestatie is alleen mogelijk dankzij de drive van alle medewerkers van Aeves. Ik ben erg trots op deze nieuwe bevestiging van de richting van Aeves.”

Het Financiële Dagblad doet voor het 12e jaar onderzoek naar de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het belangrijkste criterium voor de FD Gazellen is een omzetgroei van minimaal twintig procent over de afgelopen twee jaar. In totaal hebben 490 bedrijven in heel Nederland in 2015 een (regionale) FD Gazellen award gewonnen. Op dinsdag 12 november worden de winnaars uit de regio Noord-Holland bekend gemaakt op het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam. Op donderdag 10 december 2015 vindt de FD Gazellen Finale plaats in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Dan reikt het Financiële Dagblad ook de Gouden FD Gazellen uit.

fd-gazellen