Aeves opnieuw bij snelst groeiende bedrijven van Nederland!

17 nov 2015
Aeves vernam in oktober dat het bedrijf voor de tweede keer op rij tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoort. Op 12 november werd tijdens de regionale prijsuitreiking bekend dat Aeves in de regionale top-20 staat. Daarmee heeft Aeves voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen award gewonnen!

 

Aan de top komen is moeilijk, maar er blijven is nog veel moeilijker. Door twee jaar achtereen een FD Gazellen award te winnen, laat Aeves zien in de periode 2011 tot en met 2014 ieder jaar een omzetstijging van minimaal twintig procent te hebben gerealiseerd. Aeves houdt er dus een stevig groeitempo in.

In 2014 won Aeves uiteindelijk de Gouden FD Gazelle: de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland. Sherief Abdalla, Managing Partner, is erg trots op de continue groei van Aeves. “Aeves heeft de harde groei van afgelopen jaren voortgezet. In 2014, en ook dit jaar, hebben we onze dominante marktpositie verder uitgebreid in de markt van Consultancy, Executive Search en Interim Management in de drie commerciële vakgebieden: Inkoop, Sales en Marketing. Deze prestatie is alleen mogelijk dankzij de drive van alle medewerkers van Aeves. Ik ben erg trots op deze nieuwe bekroning van de richting van Aeves.”

 

FD Gazellen 2015