Aeves ontvangt een FD Gazellen Award!

24 okt 2014

fd Gazellen Awards 2014

De FD Gazellen Award

Op 23 oktober ontving Aeves bericht dat het tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. Aeves ontvangt dan ook op 13 november een FD Gazellen Award.

In een reactie meldt Sherief Abdalla, Managing Partner van Aeves: “Ik ben er erg trots op dat Aeves een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is! Het bevestigt dat we een uitzonderlijke groei hebben gerealiseerd in de zeer lastige markt voor zakelijke dienstverleners. Ik zie deze award als een blijk van waardering voor onze organisatie. We hebben in bijna drie jaar een dominante positie verkregen in de markt voor consultancy, executive search en interim management/detachering in de inkoop. Onze groei is vooral te danken aan onze medewerkers die met hun inzet, passie en energie dit resultaat mogelijk hebben gemaakt.”

Het Financiële Dagblad doet voor het elfde jaar onderzoek naar de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het belangrijkste criterium voor de FD Gazellen Award is een omzetgroei van minimaal twintig procent over de afgelopen twee jaar. Op donderdag 13 november ontvangen de winnaars uit de regio Noord-Holland hun Award. Op maandag 1 december 2014 vindt de landelijke FD Gazellen Finale plaats.