Aeves Groep wederom verkozen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

19 okt 2018

Aeves Groep en AevesBenefit behoren voor het vijfde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! In 2014 was Aeves zelfs het snelst groeiend bedrijf van Nederland. In 2016 won Aeves een Gouden Gazelle voor het snelst groeiende bedrijf in de regio West-Nederland. Dit jaar is het wederom beloond met het winnen van een FD Gazelle!

Gevraagd naar de succesfactoren van AevesBenefit stelt algemeen directeur en mede-oprichter Sherief Abdalla: “ontwikkeling en groei van onze medewerkers is onze grootste focus. Wij bieden onze medewerkers een boeiende plek om te werken met legio ontwikkelmogelijkheden. Mede daardoor realiseren wij onze groeidoelstellingen. Onze focus ligt op het binden en boeien van onze medewerkers. AevesBenefit is er trots op dat haar opdrachtgevers hun vertrouwen aan AevesBenefit blijven geven. Dit jaar hebben we ruim 200 opdrachtgevers mogen bedienen.”

AevesBenefit ondersteunt de inkoopbranche met drie proposities: advies, werving & selectie en detachering. Opdrachtgevers geven consultants de kans om zich te ontwikkelen. Samen met hen tilt Aeves het inkoop vakgebied naar een hoger plan. Doel is en blijft om voorop te lopen in inkoop.

What makes you tick?

De pay-off van AevesBenefit: ‘What makes you tick?’ appelleert aan de missie van het bedrijf: een hecht en bruisend netwerk vormen voor top professionals, die gedreven zijn om koploper te zijn in hun vak en met hun klanten het inkoopvakgebied verder ontwikkelen.

Blijf nuchter

De focus voor 2019? “Hoge kwaliteit blijven leveren, nuchter blijven, doen waar we goed in zijn met een duidelijke focus op professionaliteit en het doorontwikkelen van onze organisatie en bovenal veel lol maken! Hiernaast is Aeves Groep actief aan het kijken naar verdere uitbreiding van haar dienstverlening. Tot nu toe resulteerde dat in 5 FD Gazellen en het einde is wat ons betreft nog niet in zicht, aldus Abdalla.