Aeves Groep en de BBD slaan de handen ineen om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan

15 sep 2020

Vanuit de behoefte om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn, is begin dit jaar gekozen om vanuit Aeves Groep een partnerschap aan te gaan met stichting BBD (Boodschappen BegeleidingsDienst) uit Den Haag.

De BBD verzorgt voor ouderen en mindervaliden niet alleen een boodschappenservice, ook organiseren zij allerlei uitjes en bijeenkomsten om sociaal isolement tegen te gaan. Vanaf het moment dat deze uitjes er wegens corona niet meer inzaten, begonnen ze met de wekelijkse uitzending van ‘BingoTV’. Een prachtig initiatief, met hartverwarmende reacties vanuit de ouderen.

Vanuit het partnerschap heeft de Aeves Groep ook een leuke actie in het leven geroepen: “Heel BBD bakt”! @Dr. Oetker heeft 1.000 no-bake taartbakmixen ter beschikking gesteld, deze zijn verstuurd naar alle deelnemers en er is een ware strijd losgebarsten. De ouderen hebben foto´s ingestuurd van hun mooi versierde taarten en tijdens de BingoTV op 11 september zijn de winnaars bekend gemaakt! De winnende taarten schitteren op de foto. Als prijs ontvangen de drie winnaars een boodschappenpakket naar keuze t.w.v. €35,-. Daarnaast wordt aan alle deelnemers van ‘Heel BBD bakt’ een gratis dagtocht aangeboden.

Heb jij nu zelf nog een mooi en creatief idee óf wil jij je ook inzetten om de eerzaamheid bij ouderen tegen te gaan, laat het ons weten via info@aevesbenefit.com