AEVES GROEP BREIDT DIRECTIE UIT MET TWEE NIEUWE LEDEN

9 jul 2020

Aeves Groep benoemt twee nieuwe directieleden en stelt een nieuwe Algemeen Directeur a.i. aan bij Het NIC. Hiermee creëert Aeves Groep ruimte voor verdere groei en doorontwikkeling van de Groep en haar medewerkers.

Per 1 juli 2020 zijn Claire Leussink-Nies en Andries Faas als respectievelijk CCO en COO toegetreden tot de Directie van de Aeves Groep. Samen met Sherief Abdalla en Pieter van der Vloed staan zij hiermee aan het roer van de full service aanbieder van hoogwaardige inkoopdienstverlening en interim management. Met de labels AevesBenefit, Het NIC, Aeves Executive Search, Aeves Interim Management en Procumulator heeft de Groep in totaal ruim 500 professionals aan het werk, zowel in de private als publieke sector. De bedrijven hebben de volgende proposities: Werving & Selectie, Talentontwikkeling, Detachering, Opleiding, Outsourcing, Consultancy en Interim Management.

Andries Faas, zal zich naast zijn rol als Directeur van Procumulator, het outsourcingslabel van de Groep, vanuit zijn nieuwe rol richten op de interne, centrale staforganisatie. Andries: “Door gedeeltelijke centralisatie van de staforganisatie en één centrale aansturing kunnen we vanuit de Groep meerwaarde bieden, de groei van de Groep in goede banen leiden en de labels kwalitatief hoogstaand faciliteren.”

Naast haar rol als directielid in de Groep, zal Claire Leussink-Nies worden aangesteld als a.i. Algemeen Directeur van Het NIC. Jelle Wenselaar gaat Het NIC verlaten. Claire: “Met haar vijf vestigingen (Den Haag, Eindhoven, Zwolle, Assen en Amsterdam) en haar bijna 100-jarig bestaan, is Het NIC een prachtige, sterke regionaal georiënteerde organisatie. Ik zie er naar uit om samen met alle gedreven professionals, Het NIC te positioneren als dé lokale partner voor hoogwaardig inkoop- en contractmanagementadvies”.

Sherief Abdalla, CEO: “Wij bouwen met dit team verder aan de leidende positie van de Aeves Groep en de verdere versterking van onze labels.”