Aeves en Benefit kiezen voor gezamenlijke positionering

7 mrt 2017

‘What makes you tick?’ markeert nieuwe fase AevesBenefit

Benefit Inkoopadviesgroep is sinds april 2016 in handen van Aeves Groep. Sindsdien is met succes gewerkt aan duurzame integratie van beide partijen. Het bedrijf gaat verder door het leven als AevesBenefit, marktleider voor advies, werving & selectie en detachering in inkoop. De nieuwe pay off: ‘What makes you tick?’ appelleert aan de missie van het bedrijf om een hecht en bruisend netwerk te zijn voor topprofessionals. Professionals die gedreven zijn om koploper te zijn in hun vak. Die samen met de klant het inkoopvakgebied naar een hoger plan tillen.

Leider in de inkoopadviesmarkt

De integratie van Aeves en Benefit leidde al tot een groei van het bedrijf naar in totaal ruim 200 in-house consultants en een netwerk van 16.000 consultants. Hiermee is AevesBenefit marktleider in de inkoopadvies markt. De organisatie heeft echter grotere ambities. “We willen toonaangevend zijn op inkoopgebied,” aldus directeur Sherief Abdalla. “Ontwikkelingen  in de inkoopmarkt volgen elkaar snel op. Bij AevesBenefit werken consultants die de ontwikkelingen willen duiden om zo de inkoopmarkt te verstevigen.”

Positionering: what makes you tick?

De positionering zet daarom in op drie pijlers: de best haalbare resultaten voor klanten, maximale groei van medewerkers en het faciliteren in een open inkoopnetwerk. Dat vraagt om klanten, consultants en relaties die gedreven zijn om het elke dag beter te doen en nieuwe inzichten met elkaar verbinden. AevesBenefit ontwikkelde voor consultants daarom onder meer de test what makes me tick?. Ook organiseert het bedrijf steeds vaker open events en workshops  om een breder publiek aan te trekken.

Best of both worlds

“AevesBenefit geeft een nieuwe impuls aan twee stevige moederorganisaties. We willen ons voordeel doen met de snelle groei en positionering van Aeves alsook de gedegen en zorgvuldig opgebouwde marktpositie van Benefit”, vervolgt Abdalla. “We hebben samen met onze medewerkers gekozen voor het beste van beide bedrijven. Dat levert veel positieve energie op.”

Nieuwe huisstijl en website

Om de nieuwe fase van het bedrijf te markeren lanceert AevesBenefit vandaag ook de nieuwe website en bijbehorende huisstijl. Op www.aevesbenefit.com presenteert de nieuwe organisatie haar diensten, medewerkers, vacatures en (kennis)activiteiten. Om nieuwe consultants toegang te geven tot het inkoopnetwerk van AevesBenefit, introduceert het inkoopadviesbureau ook de ‘werkenbij’ website. Meer informatie hierover volgt in maart .