Aeves Brand New 2012 – event groot succes

16 jul 2012

Op 12 juli heeft Aeves haar eerste klantenevenement en medewerkersevent georganiseerd. Op de prachtige zomeravond waren zo’n 80 VIP-gasten naar strandpaviljoen Republiek in Bloemendaal aan zee gekomen om met Aeves het glas te heffen op een zeer succesvolle start van onze ‘New Brand’. Pieter van der Vloed, oprichter en partner van Aeves, gaf in zijn maidenspeech op een enthousiaste wijze uitleg over de ambities:

“Aeves is een nieuw merk, een nieuwe standaard, gericht op performance improvement van de commerciële vakgebieden (Inkoop, verkoop en marketing) binnen organisaties. Door optimalisatie, maar vooral door integratie van deze disciplines stijgt de commerciële slagkracht en het rendement. Met advies, programma-management, interim en executive search voegt Aeves waarde toe volgens de centrale visie ‘The right people at the right place’.“

Na het ‘formele’ gedeelte concentreerde het gezelschap zich aan het strand rond de BBQ. Voor velen was het als een reünie en een goede netwerkgelegenheid. Na afloop stonden Twitter en Facebook roodgloeiend van de bedankjes en likes. In Bloemendaal is een mooie Aeves-traditie geboren.