Aeves benoemt Raad van Advies

9 mrt 2012

Rob de Laat en Dennis Veldhuizen treden toe tot de Raad van Advies van Aeves

Commercieel dienstverlener Aeves professionaliseert verder

Aeves heeft per 1 maart 2012 Rob de Laat en Dennis Veldhuizen aangesteld in haar Raad van Advies. Vanuit een adviserende en toezichthoudende rol zullen De Laat en Veldhuizen met hun specifieke ervaring de directie van Aeves, bestaande uit Pieter van der Vloed en Sherief Abdalla, bijstaan naar verdere professionalisering en groei. Na de benoeming van Wim Nieland als Directeur Publiek is dit een volgende stap in de professionalisering van Aeves.\

Rob de Laat (1966)

Rob de Laat
Na zijn functie als directeur detachering bij de Rijnhaave Groep (later Syntegra) was Rob de Laat mede-oprichter van Flex Group Nederland, een detacheringsorganisatie voor IT, Finance en Legal professionals. Eind 2005 is Flex Group Nederland succesvol aan het beursgenoteerde DPA verkocht. Rob de Laat heeft tot eind 2006 als operationeel directeur de integratie begeleid.  Als ondernemer heeft hij bewezen op een innovatieve wijze in staat te zijn sterke groei te realiseren.  Sinds 2008 is Rob de Laat door zijn bedrijf Enthri Capital actief als investeerder (o.a. in Evita Zorg, FitforMe en Neo-Mundo), adviseur (o.a. van Studentalent en PortingXS) en ondernemer (met Staffing Management Services).

De Laat: “Ik heb de oprichters van Aeves meegemaakt als drijvende krachten van het bedrijf Supply Chain People. In de huidige markt van flexibele arbeid is er alleen ruimte voor partijen met een heldere visie en een pragmatische aanpak. Ik steun Aeves in de ambitie om een nieuwe hoogwaardige speler te worden.”

Dennis Veldhuizen (1972)

Dennis Veldhuizen
Dennis Veldhuizen is partner bij HDK Advocaten en Fiscalisten. Dennis studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in (internationaal) arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Zijn cliënten zijn ondernemingen en personen, zoals statutair bestuurders. Dennis was shareholder van het Amsterdamse kantoor van Greenberg Traurig, LLP en leidde daar de arbeidsrechtsectie voordat hij zich begin 2011 aansloot bij HDK. Dennis is vice voorzitter van het internationale arbeidsrechtcomité van de American Bar Association en lid van verschillende Nederlandse professionele organisaties zoals de Amerikaanse Kamer van Koophandel (AMCHAM).

Veldhuizen: “Ik zie ernaar uit om Aeves te adviseren en ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ambities om een sterke marktspeler te worden met een geheel eigen gezicht. Vanuit mijn vakgebied zie ik een alsmaar groeiende behoefte aan doordachte concepten van arbeidsinzet en heb ik alle vertrouwen in een succesvolle toekomst voor Aeves.”

Abdalla en van der Vloed: “We zijn erg blij dat we Rob en Dennis bereid hebben gevonden ons bij te staan. Hiermee zetten we de volgende stap in onze ambitie een robuuste speler te bouwen in de commerciële dienstverlening. Zowel De Laat als Veldhuizen nemen specifieke ervaring mee die complementair is aan onze eigen ervaring. De aanstelling van zowel De Laat als Veldhuizen laat zien dat we op de goede weg zijn. Op korte termijn verwachten we nog een derde lid aan onze Raad van Advies toe te voegen met specifieke financiële kennis en ervaring.”