Medior Inkoper (W&S) – Reclassering Nederland – Utrecht

16 apr 2020 Inkoop Werving en Selectie Reclassering Nederland - Utrecht

Introductie

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een veiligere samenleving en maak jij graag dat verschil vanuit jouw werkzaamheden? Ga je graag proactief te werk om intensiever samen te werken met de business en leveranciers? Wil je vanuit een prettig en collegiaal team zelfstandig kunnen werken? Dan is dit jouw kans!

AevesBenefit is voor Reclassering Nederland zoek naar een:

Medior Inkoper (W&S)

Organisatie

Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiligere samenleving. Samen met onder meer justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten zij alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen ze door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen op gedragsverandering aan te sporen. Ze zijn betrokken bij het moment vanaf de arrestatie tot en met het moment dat zijn weer deelnemen aan de maatschappij. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens doordachte methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het inkoopteam bestaat uit drie fte (een senior en twee medior) en valt onder het Hoofd Huisvesting en Inkoop. Met ongeveer 30 mln. spend werkt iedere inkoper gericht aan een categorie: IT, Inhuur en Facilitair. Overkoepelend werkt het team samen aan verbeterinitiatieven zoals de implementatie van een nieuw contractmanagement systeem. Er is een duidelijke visie: niet meer in de achteruitkijkspiegel kijken maar op de bestuurdersstoel zitten. Het nieuwe systeem leidt tot data gedreven beslissingen die leiden tot betere prognoses (t.o.v. een spend analyse). Effectieve en persoonlijke samenwerking met de interne organisatie is een van de doelen om aan tafel te komen waar de behoefte ontstaan. De inkoopprojecten bij Reclassering Nederland zijn uiteenlopend en worden in sommige gevallen uitgevoerd in samenwerking met het Rijk. Het inkoopteam zoekt een nieuwe collega in de rol van Medior Inkoper, die zichzelf én de inkoopfunctie bij Reclassering Nederland verder ontwikkelt.

Functie

Als Medior Inkoper bij Reclassering Nederland beschik je over voor een breed takenpakket. Zo regisseer je de aanbestedingen en offertetrajecten en beheer je contracten binnen facilitaire zaken. Je werkt mee aan de implementatie van het contractsysteem, de inrichting van het inkoopbestelsysteem en het opstellen van een accountplan. Als geen ander weet je op heldere, eenduidige wijze de stakeholders te adviseren (gevraagd, dan wel ongevraagd) over de aanpak van inkoopprocessen en – contracten en informeert hen over de toepassing van bestaande contracten en inkoopregels. In nauwe samenwerking met de contracteigenaren verzorg je rapportages over het contractmanagement.

Met jouw werk en inzet draag je bij aan een sterke(re) positionering én profilering van de afdeling Huisvesting & Inkoop.

Functie-eisen

Met jouw communicatieve, verbindende vaardigheden weet je draagvlak te creëren en stakeholders te betrekken, adviseren en te overtuigen. Je stelt je zelfstandig op en gaat proactief aan de slag. Je hebt daarnaast een goed beeld van jouw positie binnen de processen, je weet precies wanneer je om hulp of advies moet vragen en je staat open voor de input van anderen. Je beschikt over een sterk aanpassingsvermogen en je weet je pragmatisch en resultaatgericht op te stellen.

Met jouw klant- en leveranciersgerichtheid zet jij je in op de optimale inkoopprestaties te behalen. Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en bent bereid om jezelf niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk verder te ontwikkelen

Verder zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding);
 • Nevi 1 (Nevi 2 is een pre);
 • Je hebt kennis van de Europese Aanbestedingsrichtlijnen en van juridische zaken omtrent contractmanagement;
 • Je hebt minimaal ervaring met meervoudig onderhandse aanbestedingen;
 • Ervaring met Europese Aanbestedingen is een pré;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

In deze functie krijg je veel vrijheid om je eigen werkzaamheden in te richten en jouw ambities waar te maken. Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat medewerkers hun werk goed én met plezier kunnen doen. Je gaat aan de slag binnen een stimulerende en informele werkomgeving, waar je qua voorwaarden (o.b.v. 36-urige werkweek) het volgende kunt verwachten:

 • Primair salaris tussen €2.791 en €4.619 (schaal 10 CAO Reclassering) afhankelijk van jouw ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden en faciliteiten;
 • Eindejaarsuitkering 7%;
 • Overwerkvergoeding;
 • 165,6 vakantie uur;
 • Keuze uit Laptop óf I-pad en mobiel;
 • 1-jarig contract, met de intentie om bij goed functioneren en voldoende formatie het arbeidscontract om te zetten naar onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Nee dan contact op met Boudewijn Meijs – 06 52850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!