Medior Inkoopadviseur ICT – Publiek (bij AevesBenefit) – Nederland

18 aug 2020 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Heb jij een passie voor tactische en strategische ICT inkoopprojecten en vind je het leuk om met verschillende mensen en opdrachtgevers te werken? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om je snel te verbreden én te verdiepen bij de meest uiteenlopende organisaties. Is je interesse gewekt? Dan komen wij graag met je in contact!

Ter uitbreiding van onze afdeling publiek, zoeken wij per direct een:

Medior inkoopadviseur ICT (32-40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

In deze functie krijg je de mogelijkheid om zelfstandig (tijdelijke) ICT opdrachten in te vullen bij onze opdrachtgevers in de publieke sector. Deze (complexe) opdrachten omvatten zowel tactische als strategische inkoop- en aanbestedingsprojecten. Je ziet het als een uitdaging om de inkoopfunctie bij onze opdrachtgever structureel naar een hoger niveau te tillen. Onze opdrachtgevers waarderen jouw kennis en kunde bij het ondersteunen en behalen van gestelde doelstellingen. Je bent een business partner op niveau en weet zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Je verzorgt alles omtrent de inkoop van ICT. Per opdracht verschillen jouw verantwoordelijkheden en taken. Wat je echter zou kunnen verwachten:

 • Adviseren bij het specificeren van de inkoopbehoeften;
 • Ontwikkelen van en draagvlak creëren voor het inkoopbeleid;
 • Onderhandelen om de beste voorwaarden te krijgen met het oog op een lange termijn relatie;
 • Analyseren van de spend en leveranciersportfolio, kansen identificeren en aandragen bij het management;
 • Leveranciers- en/of contractmanagement;
 • Meewerken aan (de verbetering van) de inkoopstrategie.

Naast jouw bovenstaande werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf onze organisatie verder te professionaliseren:

 • Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Je wilt jezelf blijvend ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt volg je op de voet!

Functie-eisen

Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of NEVI 2, Conducto o.i.d. Je hebt daarnaast relevante werkervaring met verscheidene ICT inkooptrajecten.

Bij AevesBenefit houden we van gedreven professionals, die net dat stapje extra willen zetten voor onze opdrachtgevers. Je vindt het leuk om je bij verschillende organisaties in te zetten en je weet hoe je snel een jouw eigen plekje binnen nieuw team kunt veroveren. Je bent ondernemend en leergierig. Je weet hoe je jouw boodschap op duidelijke wijze bij verschillende niveaus over kunt brengen.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een top-reputatie.

Je wordt onderdeel van een onmisbaar team binnen de organisatie die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te blijven.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledig mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op Joanne Schouten (recruiter) via 020 311 6497 of met Burcu Iserio (recruiter) via 06 57567588. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2728.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.