Marketing Coördinator (bij AevesBenefit) – Amsterdam

5 feb 2020 Marketing Staff Amsterdam

Introductie

Als marketeer ben je het creatieve brein achter de uitingen van onze organisatie. Je draagt bij aan onze employer branding maar ook aan het uitbouwen van onze positie als marktleider in inkoopdienstverlening. Je werkt samen met verschillende afdelingen binnen onze organisatie en bureaus: je bent de spin in het web. Lijkt jou een zelfstandige, veelzijdige en verantwoordelijke rol in marketing een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

Vanwege het vertrek van onze collega zijn we op zoek naar een:

Marketing Coördinator (32 – 40 uur)
Locatie: Amsterdam

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar het optimaal beantwoorden van de vraag van onze opdrachtgevers en het opleiden, uitdagen en ontwikkelen van onze eigen medewerkers, onder andere via onze eigen eigen (inkoop) academies. Energiek, betrokken en vooruitstrevend zijn kenmerken die onze organisatie typeren.

Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel en een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als marketing coördinator heb je invloed op hoe de externe wereld ons ziet en herinnert; zowel klanten als toekomstige medewerkers. Je werkt online en bij evenementen aan ons employer brand en onze positie als inkoopdienstverlener. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van en uitvoeren van een goed marketingbeleid met als doel een accurate beeldvorming van onze organisatie bij sollicitanten én bij opdrachtgevers. Je werkt daarbij nauw samen met o.a. recruitment, business development, sales en de directie. Wij zijn een zakelijke dienstverlener, waardoor er campagnes gevoerd zullen worden met een meer formele look en feel. Aan de andere kant zijn wij ook continu op zoek naar (jong) talent en dus ga je via aansprekende en wervende arbeidsmarktcampagnes ook laten zien hoe het écht is om hier te werken.

Wat je schrijft en creëert, sluit aan bij de belevingswereld van de doelgroepen. Je spreekt dezelfde taal. De lezers voelen zich daardoor begrepen en dat schept vertrouwen. Je taalgebruik voelt als een gesprek. Je bent energiek, proactief, creatief en accuraat. Jij ademt dienstverlening en marketing.

Functie-eisen

Je bent een creatieve, energieke en proactieve marketeer. Je toont eigenaarschap: positionering van ons bedrijf is dat wat je drijft. Jij stelt passend beleid op en bent de spin in het web bij de uitvoering. Je betrekt bureaus, interne stakeholders en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je positioneert ons als werkgever waar (jong) talent graag wil werken én als zakelijke dienstverlener waar onze opdrachtgevers gedegen inkoopadvies en -expertise kan krijgen. Of het nu formele content is die je tot stand brengt of een jolige arbeidsmarktcampagne: jij weet altijd te borgen dat onze kernwaarden en het “wie wij zijn” volledig tot zijn recht komt. Creativiteit, nauwkeurigheid en energie zorgen ervoor dat je succesvol bent in je functie. Je hebt eerder laten zien dat je in staat bent goed beleid vorm te geven en uit te rollen. De visie en missie van AevesBenefit en de manier waarop wij ons in de markt willen profileren, wordt bepaald door de directie. Jij helpt de directie dat te vertalen in een goed marketingbeleid en executieplan.

Hoe je past binnen onze organisatie is doorslaggevend voor jouw succes en (werk)plezier. Je zal je hier snel thuis voelen als je buiten de kaders durft te denken, bereid bent om een ander te helpen en een afgeronde hbo-opleiding (of hoger) hebt. Daarnaast vind je het leuk om trends en ontwikkelingen bij te houden en weet je deze goed om te zetten naar passende mogelijkheden voor AevesBenefit.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie.

Je wordt onderdeel van een onmisbaar team binnen de organisatie die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Primair salaris tussen €2500 en €3700 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Bonus;
  • 30 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop van de zaak;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioenregeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van Marketing Coördinator? Neem dan contact op met Joanne Schouten via 020-311 6497. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 6434.

Sollicitatie

Word jij het creatieve brein achter AevesBenefit?

Laten we dan binnenkort met een kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden als Marketing Coördinator bij AevesBenefit en solliciteer via de onderstaande ‘solliciteren’ link!

Solliciteren