Manager Consultancy Publiek (bij AevesBenefit) – Nederland

12 aug 2019 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Haal jij energie uit het coachen van een gedreven team dat zich bezig houdt met (complexe) inkoopadviesopdrachten? Sta jij voor kwaliteit en krijg jij energie van het op- en uitbouwen van relaties (zowel intern als extern)? Breng jij een gezonde dosis humor mee? Dan nodigen we je graag uit om kennis te komen maken.

Vanwege de uitbreiding van het publieke consultancy team, zijn we op zoek naar:

Manager Consultancy Publiek (40 uur)

Locatie: Je primaire werkplek is op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast beweeg jij je flexibel door Nederland: op bezoek bij onze opdrachtgevers en consultants.

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Manager Consultancy Publiek sta je aan de lat voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van ons adviesteam én onze adviesdiensten. Je bent de coach van een enthousiast, jong team: zowel jong in aanstelling (het team bestaat pas 1,5 jaar) als jong in leeftijd (gemiddeld 35 jaar). Het team bestaat momenteel uit 14 consultants van trainees tot aan managing consultants. Zij werken op projectmatige wijze aan inkoopadviesopdrachten, waaronder bijvoorbeeld het uitvoeren van (complexe Europese) aanbestedingsprojecten, het geven van juridisch advies, verzorgen van trainingen en cursussen, en opstellen en inrichten van beleid of processen.

De manager die wij zoeken, is mensgericht, resultaatgericht en klantgericht. Je bent als manager namelijk verantwoordelijk voor de HR-cyclus en het coachen en begeleiden van de teamleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van alle lopende projecten, zowel aan de kant van de resultaten en de wijze waarop het team die levert als aan de administratieve/financiële kant. Je bent verantwoordelijk voor een hoge klanttevredenheid: daarvoor bezoek je opdrachtgevers en heb je oog voor de werkwijze van je team. In nadere afstemming met Claire, de Directeur Publiek (aan wie je rapporteert), voer je accountmanagementtaken uit, bezoek je nieuwe opdrachtgevers en acquireer je nieuwe business.

Je krijgt bij AevesBenefit de gelegenheid om mee te denken in mogelijkheden om jezelf, je team én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je het leuk vindt om trends en ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen, een bijdrage levert aan het delen van kennis en kwaliteit en dat je jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk gebied. Allemaal met het doel om samen nóg beter te worden.

Kortom: je bent niet alleen iemand die goed op de winkel kan passen, maar je krijgt er juist energie van om de winkel steeds verder uit te breiden. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij wie wij zoeken.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven en enthousiaste collega met ervaring in het managen van teams met verschillende ervaringsniveaus. Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden weet jij makkelijk te schakelen tussen verschillende communicatie- en managementstijlen. Je weet voor het team een veilige omgeving te creëren en inspireert mensen het beste uit zichzelf, het team en het werk te halen. Daarnaast ben je oplossings-, resultaat- en klantgericht en werkt gestructureerd en punctueel. Jij barst van de energie om te ondernemen en te investeren in het optimaliseren en uitbouwen van het team en onze diensten. Jij hebt een commerciële kijk op zaken; je snapt waar opdrachtgevers behoefte aan hebben en weet hier op juiste wijze op in te spelen. Last but not least: je bent fun to work with!

Daarnaast zien wij graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Een afgeronde HBO of academische opleiding;
 • Ervaring als manager van teams;
 • Inkoopopleidingen zijn een pre;
 • Ervaring in de consultancy-branche is een pre;
 • Ervaring met of in het publieke domein is een pre.

Aanbod

Wij bieden jou:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Telefoon vergoeding van €45 netto;
 • Pensioen regeling via AEGON;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters: Jessica Brouwer via 020 311 6495 of Joanne Schouten via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 4090.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de andere mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Ben jij degene die ons publieke advies team kan faciliteren om het volgende niveau te bereiken?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren