Junior Recruiter W&S (bij AevesBenefit) – Amsterdam

23 jan 2020 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Krijg jij energie van contact met mensen, de persoon achter het cv en out-of-the-box oplossingen voor klanten? Wil jij werken in een ondernemende en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar hard lachen net zo belangrijk is? Waar je de ruimte krijgt om na jouw studie relevante werkervaring op te doen?

AevesBenefit is ter ondersteuning van onze Werving & Selectie Consultants op zoek naar een bevlogen en hands-on:

Junior Recruiter (32 -40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

De recruitmentafdeling bestaat uit zes gedreven recruitmentprofessionals met humor, karakter en ieder een sterke mening. De Werving en Selectie afdeling is bezig met een professionaliseringsslag, waarbij de processen en structuur duidelijk in kaart gebracht zijn en het nu tijd is om het opgestelde plan te gaan implementeren. Je krijgt in deze rol verantwoordelijkheid, de ruimte om te ondernemen en de kans om jezelf binnen het recruitmentvak te ontwikkelen tot een zelfstandig Consultant.

Functie

In de functie van Junior Recruiter ondersteun jij jouw directe collega’s van Werving & Selectie en Recruitment bij de werving van inkoopprofessionals voor interne en externe vacatures. Je houdt je bezig met een veelzijdig takenpakket. De ene dag ben jij bezig met het in kaart brengen van bedrijven en marktontwikkelingen in Nederland, terwijl je de volgende dag werkt aan arbeidsmarktcommunicatie, in contact komt met verschillende kandidaten en ervoor zorgt dat je in contact komt met dé inkoopprofessionals in de markt.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Mee te denken over creatieve manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten;
 • Functieprofielen op te stellen en via sociale media te delen;
 • Marktonderzoeken uit te voeren en proactief kandidatenlijsten te maken;
 • Analyses te maken en advies geven aan de Werving & Selectie Consultants;
 • Potentiële kandidaten in kaart te brengen en eventueel matchen met lopende projecten;
 • Ons CRM-systeem up-to-date te houden en bij te werken met klant- en kandidaatgegevens;
 • Presentaties voor te bereiden en klaar te zetten.

Functie-eisen

Jij zit in de laatste fase van jouw studie of bent net afgestudeerd en zoekt een mooi begin van jouw carrière. Je hebt van nature interesse in mensen, bent ondernemend en hebt oog voor commercie. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Affiniteit met arbeidsbemiddeling;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Engelse en Nederlandse taal;
 • De ambitie om verder te groeien binnen de commercie of recruitment.

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou (bij een vast dienstverband):

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van Junior Recruiter? Neem dan contact op met Joanne Schouten via 020-2259236 / 06 21396126. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Vacaturenummer: 4130

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren