Junior Inkoper – Regio Utrecht

12 nov 2019 Inkoop Werving en Selectie Regio Utrecht

Introductie

Wil jij junior inkoper worden bij een grote internationale producent van consumentengoederen? En zie jij het als een uitdaging om voor de markt de beste producten binnen te halen? Lijkt het jou leuk om mee te denken over het beleid, inkoopplannen en de inkoopbehoeftes? Dan zou dit de ultieme functie voor jou kunnen zijn!

AevesBenefit is voor een opdrachtgever in de regio Utrecht op zoek naar een:

Junior Inkoper

Organisatie

Het bedrijf maakt de lekkerste bakproducten en is met vestigingen over de hele wereld een van de grootste in zijn branche. Zij hebben de ambitie om te blijven groeien en te investeren in een duurzame omgeving. Door marktonderzoek uit te voeren, worden nieuwe producten en technologieën ontwikkeld die tot nieuwe prestaties leiden. Innovatie wordt dan ook gezien als een sleutelfactor voor alle toekomstige ontwikkelingen en het (inter)nationale succes dat het bedrijf heeft. Verder hechten zij als familiebedrijf veel waarde aan een informele en open sfeer.

Functie

Als junior inkoper heb je een divers takenpakket. Jouw hoofdtaak is om het bedrijf van de benodigde eindproducten en handelswaren te voorzien evenals grondstoffen en verpakkingen. Je ondersteunt de inkoopacties, de onderhandelingen met de leveranciers en het opstellen van leveringscontracten. Uiteraard maak je ook afspraken met leveranciers ten aanzien van leveringscontracten, specificaties, levertijden en bestelhoeveelheden. In deze functie draai je volledig mee in het team Supply Chain van zeven personen met elk zijn eigen verantwoordelijkheden. Samen vormen jullie een onmisbare schakel voor de organisatie. Je rapporteert aan de Supply Chain manager.

Tevens kun je de volgende taken verwachten als junior inkoper:

 • Inkopen op het gebied van grondstoffen, verpakkingen en eindproducten.
 • Samenwerking in nationale en internationale multidisciplinaire projectteams met onder andere productontwikkeling en marketing, om zo tot de best passende producten met de bijbehorende condities te komen.
 • Ondersteunen bij het uitvoeren van onderhandelingen met leveranciers en afsluiten van contracten.
 • Ondersteunen van verbeteringstrajecten en/of strategische wijzigingen rondom zaken als proces, beleid en leverancierskeuze.
 • Verkennen van de markt in binnen- en buitenland en selecteren van potentiële leveranciers en strategische partners.
 • Volgen, onderkennen van en acteren op (inter-)nationale marktontwikkelingen en de invloed daarvan op zowel de internationale en nationale organisatie.

Functie-eisen

Denk jij dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan ben je:

 • Ambitieus, informeel ingesteld en crazy about food!
 • Hbo of wo afgestudeerd.
 • Zelfstandig en vind je het ook leuk om samen te werken.
 • Communicatief sterk en krijgt zaken gedaan.
 • Goed in het aanbrengen van structuur.
 • Een persoon die waarde hecht aan kwaliteit met een strategisch inzicht.
 • Goed in staat je in het Engels uit te drukken. Kennis van de Duitse taal wordt beschouwd als pré.

Aanbod

De kracht van de medewerkers, dáár geloven zij in! Alleen met de inzet van hun medewerkers slagen zij erin om (inter)nationale successen te behalen en daar zet het bedrijf ook iets tegenover. Naast coaching on the job en trainingen op maat, willen zij dit ondersteunen door elke werknemer toegang te geven tot meer dan 120 onlinetrainingen van persoonlijke effectiviteit, commercieel of communicatie gericht tot officetrainingen. Uiteraard beschikt de organisatie over een goed arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijke componenten zoals een bonus, 13e maand, meer dan 30 vakantiedagen en een bruto maandsalaris tot maximaal € 3.200,- (afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring). Tot slot kom je terecht in een familiaire werkomgeving met een gezellig team van professionals binnen een dynamisch bedrijf.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne Laanen – 06 30127018 – s.laanen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Solliciteer via de knop hieronder!
Solliciteren