(Junior) inkoper – Gorinchem

26 okt 2018 Inkoop Werving en Selectie Gorinchem

Introductie

Zoek jij een kans om je als inkoper verder te ontwikkelen bij een technisch vooraanstaande, internationale marktleider? Wil jij werken in een ondernemende organisatie, waar je de ruimte krijgt om verbetervoorstellen te doen en jouw toegevoegde waarde te laten zien? En kom jij goed tot je recht in een wereld met uitdagende en vakkundige projecten?

AevesBenefit is voor Damen Shipyards op zoek naar een:

(Junior) inkoper

Organisatie

Damen Shipyards, hollands glorie op z’n best. Een multinational met een jaaromzet van meer dan twee miljard euro, 9000 mensen en 34 werven, van China, Vietnam en Curaçao, tot Zuid-Afrika en Australië. Sleepboten, plezierjachten, patrouilleschepen, veerponten, complete oorlogsschepen, onderzeeërs en luxe cruiseschepen. Het assortiment van Damen Shipyards is groots. Een degelijk, solidair familiebedrijf dat wereldwijd hoogwaardige maritieme technologieën levert. Inkoop is een integraal onderdeel van de Damen Supply Chain organisatie en is ingedeeld in vier clusters: Workboats, High Speed Craft, Cruise & Offshore en Damen Technical Cooperation (DTC). Iedere cluster wordt aangestuurd door een Manager Supply Chain, die samen met de Director Procurement het Supply Chain MT vormen.

Functie

Het onderdeel Cruise & Offshore zoekt een inkoper met enige ervaring, maar vooral de juiste persoonlijke eigenschappen. Iemand die het leuk vindt achter zijn/haar bureau vandaan te komen, de organisatie in te gaan en de samenwerking te verbeteren. Je krijgt volop kansen zowel jouw inkoop ervaring als jouw technische kennis te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig, tegen de juiste prijsvoorwaarden en volgens de vastgestelde afspraken inkopen van de aan jou toegewezen projecten. Samen met jouw collega’s, werk je in multidisciplinaire teams en ben je verantwoordelijk voor de oplevering van de mooiste projecten aan de klanten.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Actief mee te werken aan het verbeteren en het optimaliseren van de Supply Chain;
 • Een bijdrage te leveren aan strategische afspraken met leveranciers;
 • Goederen en diensten tijdig in te kopen volgens de vastgestelde specificaties, tegen de juiste condities;
 • Het logistieke aanspreekpunt te zijn voor alle materiaal- en informatiestromen naar de productielocaties;
 • De inkoopplanning van projecten op te stellen en te bewaken, in samenwerking met de andere inkopers;
 • Offertes aan te vragen en te beoordelen aan de hand van technische specificaties.

Functie eisen

Je bent enthousiast, eager om te leren en proactief. Je weet verbinding te maken, bent extravert en zoekt graag het contact op met collega’s en stakeholders. Je hebt een passie voor jouw vak en drukt graag jouw stempel in een organisatie. Een sterke persoonlijkheid met de ambitie om snel door te groeien als professional binnen een technische en veranderende organisatie.

Voor deze functie zien we daarnaast graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • 0-4 jaar relevante ervaring binnen commerciële sector;
 • Ervaring in de logistiek/supply chain/inkoop is een pré;
 • Affiniteit met de inkoop van techniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden en trainings- en opleidingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw persoonlijkheid en ervaring.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 06 46 31 76 55 – a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren