Junior Bidmanager (bij AevesBenefit) – Amsterdam

26 jun 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Ben jij een ster in projectmanagement? Krijg jij energie van het schrijven van het beste kwalitatieve aanbod tegen de beste prijs? Weet jij als geen ander structuur aan te brengen? En vind jij het leuk om mee te denken over de uit te zetten strategie? Dan is dit jouw nieuwe job!

Vanwege de uitbreiding van ons commerciële team, zijn we op zoek naar een:

Junior Bidmanager (32-40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elk mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als bidmanager bij AevesBenefit ben jij (mede)verantwoordelijk voor het inschrijven op en schrijven van publieke aanbestedingen, offertetrajecten en private tenders. Je hebt een cruciale rol in het bepalen van de inhoud, structuur en opbouw van het bid. Als geen ander weet je de juiste vragen te stellen en breng je zodoende de wensen van de potentiële opdrachtgever helder in kaart, aan de hand daarvan adviseer je de directie. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het gehele traject van A tot Z, inclusief de planning, calculaties, kwaliteit, prijs, projectmanagement en inschrijfstrategie.

Het is daarnaast ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit. Je deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan of het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie eisen

Het is bij ons geen vereiste om alle verantwoordelijkheden van het bidmanagement al onder de knie te hebben. Wel zoeken we een collega die gedreven is om zich het vak zo snel mogelijk eigenlijk te maken.

Voor deze rol zoeken we een gedreven young professional met een sterk analytisch vermogen. Je houdt ervan om doelgericht te werken en met jouw projectmanagement vaardigheden heb je geen probleem om het overzicht te bewaren en te sturen op resultaten. Zowel zelfstandig als in teamverband weet jij je staande te houden. Als er veel op je af komt weet jij het hoofd koel te houden en je haalt een kick uit het winnen van aanbestedingen. Organiseren, plannen en structureren is een tweede aard en het efficiënt inplannen van agenda’s en projecten is voor jou geen probleem.

Daarnaast zien we graag het volgende in jouw profiel:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring/affiniteit met Europese Aanbestedingen;
 • Affiniteit/Kennis van Europees Aanbestedingsrecht;
 • Affiniteit met de arbeidsbemiddelingsbranche en inkoop;
 • Goede schrijfvaardigheid;
 • Communicatief vaardig en organisatiesensitief.


Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoopadvies organisatie te zijn!

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 4321.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en inkoopadviseurs?

Solliciteer dan direct via de ‘solliciteren’ link!

Solliciteren