Junior Accountmanager – Publiek (bij AevesBenefit) – Amsterdam

20 jan 2020 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Heb jij iets met het beste uit mensen en relaties halen? En is organiseren jouw tweede natuur? Kom je het best tot je in recht in een dynamische, gedreven organisatie? Ben jij administratief sterk en heb je de drive om je te ontwikkelen tot een volwaardig accountmanager? Lees dan snel verder!

Vanwege de uitbreiding van het publieke accountmanagement team, zijn we op zoek naar:

Junior Accountmanager (32 – 40 uur)

Locatie: Amsterdam

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven continu naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben de nodige zelfspot.

Functie

Als junior accountmanager krijg je de unieke mogelijkheid om je onder de vleugels van onze key accountmanagers te ontwikkelen tot een volwaardig accountmanager.

In het eerste jaar start ligt de focus op administratieve ondersteuning en zijn van rechterhand van één van onze key accountmanagers. Zo ben je verantwoordelijk voor het opstellen én indienen van offertes en CV’s, houd je het CRM systeem up to date en zorg je dat alle klantinformatie geborgd is in de juiste systemen. Je beoordeelt aanvragen die binnenkomen via het Dynamische Aankoopsystemen (DAS) en coördineert in samenspraak met de key accountmanager de opvolging. AevesBenefit werkt daarnaast met een groot netwerk van bevriende adviseurs; jij onderhoudt het contact met hen en matcht hen aan actuele vacatures en bereidt ze voor op de aanvragen.

Vanaf het tweede jaar groei je verder door richting accountmanager: je gaat mee op klantbezoeken en leert hoe je een C-level gesprekspartner voor onze opdrachtgevers kunt zijn. Je pakt zelfstandig aanvragen uit de DAS op en je voert marktonderzoeken uit.

In het derde jaar zet jij jouw eerste stappen als volwaardig accountmanager en ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille en breidt je deze verder uit middels acquisitie (zowel warm als koud) en up- en cross- selling.

Functie-eisen

Je bent goed in organiseren en bent gedreven in je werk. Je bent toegewijd en hebt de ambitie om je tot een volwaardig accountmanager te ontwikkelen. Heb je daarnaast sterke communicatieve skills, een goed aanpassend vermogen, overtuigingskracht, professionaliteit, humor en veel energie; dan ben jij degene die wij zoeken!

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO–opleiding;
 • Ambitie om te groeien binnen sales en de durf om creatief te zijn;
 • Ervaring als medewerker binnendienst of accountmanager is een pré, maar geen vereiste. Jouw motivatie om jezelf te ontwikkelen is leidend.

Daarnaast vind je het leuk om:

 • Trends en marktontwikkelingen binnen inkoop te signaleren;
 • Het visitekaartje te zijn van AevesBenefit bij klanten, relaties en netwerkbijeenkomsten.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team. Een team met een sterke gezamenlijke drive om de beste te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Het primaire salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld;
 • Bonus kan oplopen tot maximaal één maandsalaris, afhankelijk van behaalde bedrijfsresultaten en persoonlijk doelstellingen (50/50);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Volledige reiskosten vergoeding (vanaf het moment dat je zelfstandige klanten bezoekt, heb je de mogelijkheid voor een lease auto);
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoon vergoeding van € 45 netto;
 • Pensioen regeling via AEGON;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Burcu Iserio via 06 57567588 Joanne Schouten (recruiter) via 0621396126. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Ben jij die junior accountmanager die zich vanonder de vleugels van onze Key Accountmanager wil ontwikkelen tot een sales professional? Solliciteren via de onderstaande ‘solliciteren’ link.

Solliciteren