IT Buyer (W&S) – ‘s-Hertogenbosch

17 aug 2020 Inkoop Werving en Selectie 's-Hertogenbosch

Introductie

Wil jij werken bij een organisatie die staat voor innovatie en duurzaamheid? Krijg jij energie van complexe inkoopprojecten die van strategisch belang zijn voor de organisatie? Weet jij op professionele en aangename wijze de samenwerking met de interne klant te versterken en daardoor meerwaarde te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AevesBenefit is voor een opdrachtgever in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een:

IT Buyer

Organisatie

Dit bedrijf heeft een leidende rol in de energietransitie en opereert in een snel veranderende markt. In deze tijd is energie essentieel voor iedereen. Er wordt dan ook hard gewerkt aan innovatieve en duurzame voorzieningen voor onze maatschappij, door met verschillende partners de samenwerking op te zoeken. Op deze manier weten ze goed in te spelen op de uitdagingen die er zijn, met aandacht op het maatschappelijk belang.

Inkoop heeft een breed takenpakket binnen het bedrijf. Hierbij kan je denken aan het analyseren van de marktontwikkeling, (pre-)sourcing en het verder ontwikkelen van het leveranciersmanagement. Om efficiënt en effectief te kunnen werken zijn er verschillende teams opgesteld, met ieder zijn eigen focus. Als IT buyer ga jij met jouw expertise het IT-team versterken.

Functie

Door de uitdagingen in de markt neemt het werk toe. Als IT buyer signaleer je de interne behoefte en weet je daarop goed in te spelen, met de kennis die je hebt van de IT-markt. Verder ben je samen met het team verantwoordelijk voor de (pre-) sourcing, contracting en het leveranciersmanagement, met een focus op het IT-vakgebied. Daarnaast haal je met een creatieve en innovatieve wijze het maximale resultaat uit (Europese) aanbestedingen. Ook ben je continue op zoek je naar de juiste aanpak die leidt tot het behalen van de ambitieuze doelstelling van de organisatie en inkoop.

Functie-eisen

Zelfredzaamheid, betrokkenheid en een verbinder typeren jou als persoon. Je bent goed in het managen van jouw stakeholders, weet draagvlak te creëren en kan snel schakelen. Het onderhouden van contacten met interne klanten, collega’s en leveranciers gaat je gemakkelijk af en je bent voor hen een gesprekspartner op niveau. Daarnaast heb je een stevige persoonlijkheid, kom je op voor jouw mening en visie.

Om deze functie een succesvolle invulling te geven, neem je het volgende mee:

  • Affiniteit met duurzaamheid en ICT;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Aantoonbaar Academisch denkniveau is wenselijk;
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een inkoopfunctie en bekend met (Europees) aanbesteden.

Aanbod

De kans om te werken binnen een innovatief bedrijf met veel verantwoordelijkheden en autonomie. Er is ruimte voor initiatief en de mogelijkheid om verbeteringen te realiseren. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan jouw ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé. Verder krijg je een passend salaris met groeipotentieel.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Elen Yildirim – 0653293203 – e.yildirim@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!