Interim senior operationeel inkoopmedewerker – Den Haag

5 dec 2017 overige

Introductie

Voor de immigratie- en naturalisatiedienst (IND) zoeken wij een interim operationeel Inkoper.

Organisatie

InkoopServiceDesk – IND

Het ISD is gepositioneerd bij het onderdeel Financieel en Business Informatie (FBI) van de IND en is verantwoordelijk voor de uitvoering van:

 • Initiële inkopen (enkelvoudig en meervoudige offertetrajecten) en uitvragen onder Raamovereenkomsten;
 • Financieel administratief afhandelen van bestellingen en bijdragen leveren aan de afwikkeling van facturen voor de IND;
 • Categoriemanagement en bijbehorende aanbestedingen en contractmanagement voor één of enkele rijksbrede inkoopcategorieën ten behoeve van de gehele rijksoverheid.

Team Financiële Administratie

De ISD roept bestellingen af onder de afgesloten contracten. De ISD maakt bestellingen aan in SmartFlow. De ISD verzorgt en draagt bij de advisering rond aanbestedingsregelgeving en de uitvoering van aanbestedingen. (EOP’s) De afdeling ISD is de adviseur op het gebied van inkoop en aanbesteden. Indien binnen de IND diensten of leveringen willen inkopen, nemen contact op met ISD. De ISD verzorgt voor de IND de inkooptrajecten en het contractbeheer, zoals het vastleggen en bewaken van het contract. Als ISD van mening is dat er in inkooptrajecten Europese aanbestedingsverplichtingen kunnen spelen, dan roept zij het advies van het IUC in. Voor contractbeheer of eigen inkooptrajecten wordt ook advies gevraagd aan bedrijfsjurist. De ISD werkt met de financiële administratie samen in het proces ‘van bestellen tot betalen’. ISD heeft regelmatig overleg met bestellers binnen de IND om voortgang in de advisering e

Functie

De functie bestaat grotendeels uit onderstaande werkzaamheden:

 • Uitvoeren van inkopen middels een Enkelvoudig Onderhandse Procedures. Dit zijn in beginsel aanvragen met een grensbedrag van €33.000,-.
 • Uitvoeren van inkopen onder een Raamovereenkomsten. Enkele voorbeelden hiervan zijn Raamovereenkomsten t.b.v. inhuur personeel, hard- en software aanvragen, kantoorartikelen en drukwerk. Wanneer een aanvraag nieuw binnen komt is het de bedoeling dat de aanvraag onder de juiste Raamovereenkomst wordt uitgezet.
 • Afhandelen van algemene adviesvragen en opdracht gerelateerde vragen van interne klanten via de email of telefoon. Afhandelen van inbestedingen.
 • Archiveren van contracten.
 • Doorvoeren van wijzigingen in inkooporders

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (MEAO, FM of vergelijkbaar) en basiskennis en –vaardigheden inzake inkoop en aanbesteden. NEVI 1 is een pré.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op inkoopgebied, bij voorkeur binnen de overheid.
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en kunt de afdeling vertegenwoordigen bij klantdirecties of in een project.
 • Ervaring met Oracle en SmartFlow is een pré.

Aanbod

Begindatum: 01-01-2018.

Einddatum: 30-06-2018

Locatie: Rijnstraat 8, Den Haag

Aantal uren in de week: 36

Inlichtingen

Esther Storm +31 (0)20 311 64 99

e.storm@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Esther Storm +31 (0)20 311 64 99

e.storm@aevesbenefit.com

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook