interim junior contractmanager facilitair (32 uur/week) – Utrecht

12 feb 2018 overige

Introductie

AevesBenefit is voor het team Contractmanagement van de Belastingdienst in Utrecht op zoek naar een interim junior contractmanager die zich van 12 maart tot en met 31 december voor 32 uur per week gaat bezig houden met facilitaire contracten.

Organisatie

Het Inkoop UitvoeringsCentrum (IUC) Belastingdienst is een van de vier units van B/CFD en verzorgt de inkoop en het contractmanagement voor de hele Belastingdienst. Als IUC Belastingdienst verzorgen we de Rijksbrede inkoop voor zeven categorieën, te weten: post- en pakketdiensten, vakliteratuur & abonnementen, representatie, hotel- & vergaderaccommodatie, leren & ontwikkelen, ict-enterprise businessapplicaties en ict-totaaloplossingen. Binnen het IUC werken circa 100 mensen.

Functie

Zit dienstverlening jou in het bloed en zijn tevreden klanten jouw beoogde doel? Ben jij in staat om de levering van producten en diensten – volgens de gestelde richtlijnen – in goede banen te leiden? Ben jij onze tijdelijke contractmanager bij het Centrum voor facilitaire dienstverlening van de Belastingdienst (B/CFD)?

Je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het contractmanagement. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van een product of dienst. Je houdt je bezig met contractvoorbereiding, multidisciplinaire aanbestedingen en uitvoering. Van advisering bij de behoefteformulering en het ontwerp van de contractsturing tot de contractbeheersing in de daadwerkelijke uitvoering van contractmanagement, inclusief evaluatie en bijsturing. Je levert input bij aanbestedingen, geeft uitvoering aan de implementatie van contracten en stuurt op de realisatie van contractdoelstellingen. Je wordt aangestuurd door de senior contractmanager en de productmanager van een breed facilitair werkpakket (waaronder dienstkleding).

Je bent aanspreekpunt richting diverse marktpartijen. Je ziet knelpunten aankomen en je zorgt voor afstemming met de betrokken stakeholders, zowel intern als extern. Je spreekt marktpartijen en de eigen organisatie aan op het wel of niet nakomen van contractafspraken. Je doet aan risicomanagement. Je denkt vooruit en weet benodigde acties in te schatten. Je handelt direct en adequaat als je een kritische situatie voorziet. Je stuurt op kwaliteitsborging.

Functie eisen

 • je hebt een hbo-diploma in een voor de functie relevante richting,
 • je hebt basiskennis van risicomanagement, projectbeheersing, kwaliteitsnormering, overheidsinkoop en inkoop-contractering,
 • een relevant contractmanagement diploma is een pré.

Competenties

 • samenwerken
 • plannen en organiseren
 • vakkennis
 • voortgangscontrole
 • klantgerichtheid

Jouw doel als contractmanager is om een product of dienst te leveren dat aansluit bij de behoefte van je opdrachtgever. Om dat te kunnen bewerkstelligen, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over het nodige doorzettingsvermogen. Ook neem je voldoende initiatief en laat je zien dat je er alles aan doet om het onderste uit de kan te halen. Je bent praktisch ingesteld en gaat in alle gevallen voor het beste resultaat!

Aanbod

 • interim opdracht voor 32 uur/week
 • start 12 maart
 • duurt tot 31 december
 • tarief/salaris: marktconform

Inlichtingen

Wim Nieland 06-11623859 / w.nieland@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Wim Nieland 06-11623859 / w.nieland@aevesbenefit.com

Reageren is mogelijk tot en met donderdag 15 februari 12 uur.

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook