Interim junior contractmanager – Breda

7 dec 2017 overige

Introductie

AevesBenefit is voor de Belastingdienst (voor het team Contractmanagement binnen het IUC Belastingdienst) in Breda op zoek naar een interim junior contractmanager. De functie is vanaf 8 januari 2018 voor 40 uur per week in de maanden januari en februari. Daarna voor 20 uur per week. De contractmanager wordt aangestuurd door de senior contractmanager en de twee productmanagers van het werkpakket Vervoer. De standplaats is Breda. Voor de afstemming met de andere contractmanagers werkt de junior contractmanager op de dinsdag in Utrecht. De duur van deze tijdelijke inzet is zes maanden met een mogelijke verlenging tot eind 2018.

Organisatie

Het Inkoop UitvoeringsCentrum (IUC) Belastingdienst is een van de vier units van B/CFD en verzorgt de inkoop en het contractmanagement voor de hele Belastingdienst. Als IUC Belastingdienst verzorgen we de Rijksbrede inkoop voor zeven categorieën, te weten: post- en pakketdiensten, vakliteratuur & abonnementen, representatie, hotel- & vergaderaccommodatie, leren & ontwikkelen, ict-enterprise businessapplicaties en ict-totaaloplossingen. Binnen het IUC werken circa 100 mensen.

Functie

Zit dienstverlening jou in het bloed en zijn tevreden klanten jouw beoogde doel? Ben jij in staat om de levering van producten en diensten – volgens de gestelde richtlijnen – in goede banen te leiden? Ben jij onze nieuwe contractmanager bij het Centrum voor facilitaire dienstverlening van de Belastingdienst (B/CFD)?

Je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het contractmanagement. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van een product of dienst. Je houdt je bezig met contractvoorbereiding, multidisciplinaire aanbestedingen en uitvoering. Van advisering bij de behoefteformulering en het ontwerp van de contractsturing tot de contractbeheersing in de daadwerkelijke uitvoering van contractmanagement, inclusief evaluatie en bijsturing. Je levert input bij aanbestedingen, geeft uitvoering aan de implementatie van contracten en stuurt op de realisatie van contractdoelstellingen

Je bent aanspreekpunt richting diverse marktpartijen. Je ziet knelpunten aankomen en je zorgt voor afstemming met de betrokken stakeholders, zowel intern als extern. Je spreekt marktpartijen en de eigen organisatie aan op het wel of niet nakomen van contractafspraken. Je doet aan risicomanagement. Je denkt vooruit en weet benodigde acties in te schatten. Je handelt direct en adequaat als je een kritische situatie voorziet. Je stuurt op kwaliteitsborging.

Jouw doel als contractmanager is om een product of dienst te leveren dat aansluit bij de behoefte van je opdrachtgever. Om dat te kunnen bewerkstelligen, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over het nodige doorzettingsvermogen. Ook neem je voldoende initiatief en laat je zien dat je er alles aan doet om het onderste uit de kan te halen. Je bent praktisch ingesteld en gaat in alle gevallen voor het beste resultaat!

Functie eisen

 • Je hebt een hbo-diploma in een voor de functie relevante richting,
 • Je hebt basiskennis van risicomanagement, projectbeheersing, kwaliteitsnormering, overheidsinkoop en inkoopcontractering,
 • Een relevant contractmanagementdiploma is een pré.
 • VOG

  Competenties:

 • samenwerken
 • plannen en organiseren
 • vakkennis
 • voortgangscontrole
 • klantgerichtheid

Aanbod

 • Start: 8 januari
 • Einde: 30 juni
 • In januari en februari 40 uur/week, vanaf maart 20 uur/week
 • Salaris / uurtarief marktconform
 • een kennismakingsgesprek zal in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw plaatsvinden.

Inlichtingen

Wim Nieland, w.nieland@aevesbenefit.com of 06-11623859

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook