Inkoper – Rozenburg

15 jan 2020 Inkoop Werving en Selectie Rozenburg

Introductie

Zoek jij een uitdagende inkoopfunctie met een steile leercurve? Heb je affiniteit met techniek en word je gedreven door vernieuwing en innovatie? Neem jij jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid, gaat circulariteit je nauw aan het hart en wil je het verschil maken vanuit jouw werk?

AevesBenefit is voor afvalenergiebedrijf AVR op zoek naar een:

Inkoper

Organisatie

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval. Ze zetten dit afval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven, van waardeloos naar waardevol. Het is hun ambitie om een schone wereld te creëren waarin niets onbenut blijft. Elke dag levert AVR haar bijdrage aan een schonere wereld en wordt er dagelijks geïnnoveerd om op nieuwe manieren met de afval en energievraagstukken van Nederland om te gaan. Met de nieuwste technieken worden de duurzaamheidsdoelstellingen behaald. Als eerste ter wereld realiseerde AVR een installatie die op enorme schaal CO2 afvangt en een nuttige toepassing in de tuinbouwsector geeft.

AVR beschikt over twee locaties (Rozenburg en Duiven) en vier overslagstations met in totaal 450 medewerkers. AVR heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt van een publieke naar een private onderneming, waarbij een cultuuromslag heeft plaatsgevonden, een succesvolle bedrijfsstrategie is geïmplementeerd en de operationele en financiële performance aanzienlijk is verbeterd. AVR loopt binnen de sector voorop op het gebied van innovatie. Het inkoopteam heeft een sterke interne positie, bestaat uit ongeveer 10 fte en wordt aangestuurd door de Manager Inkoop & ICT. Een combinatie van Strategisch Inkopers, Project Inkopers, P2P medewerkers en Operationeel/Tactisch Inkopers werkt intensief samen met de business in zowel Rozenburg als Duiven.

Functie

In Rozenburg wordt een nieuwe Inkoper gezocht. Dit kan een ervaren Tactisch Inkoper zijn die zelfstandig werkt op project niveau, of een ambitieuze junior kandidaat die de begeleiding en de middelen krijgt om zich snel te ontwikkelen. Je houdt je bezig met diverse materie, van onderhoud van installaties tot en met ICT, HR en facilitaire zaken. Je krijgt onder andere de verantwoordelijkheid voor:

 • Uitvoering en borging van verschillende inkoopprojecten, in samenwerking met interne contacten en externe leveranciers.
 • Bewaking en evaluatie van inkoop behoeften in lijn met de strategische contracten, inclusief leveranciersbeoordeling en auditing.
 • Ondersteuning in het bestel-, order- en ontvangstproces en het leveranciersmanagement.
 • De vaststelling van inkoopspecificaties en het hele inkoopproces.
 • Onderhandeling met leveranciers om project gerelateerde inkoop contracten af te sluiten.
 • Het leveren van een bijdrage aan de voor de locatie te kiezen inkoopstrategie.

Functie-eisen

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, werkt klantgericht en neemt initiatief. Jouw analytische vermogen en abstractieniveau is goed ontwikkeld waardoor je in staat bent vooruit te kijken, verbanden te leggen en zaken proactief aan te vliegen.

Verder dien jij voor deze functie te beschikken over de volgende kwaliteiten:

 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Minimaal een á twee jaar inkoopervaring (junior) of +- vijf jaar ervaring (medior).
 • Technische affiniteit vanuit werk of persoonlijke interesse.
 • Oog voor detail en kwalitatief hoogstand werk.
 • Organisatiesensitiviteit en oog voor behoud en verbetering van relaties met stakeholders op verschillende niveaus.
 • Sterke commerciële vaardigheden.

Aanbod

AVR biedt jou een uitdagende functie met volop ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een team van gedreven professionals die samen met de vooruitstrevende organisatie daadwerkelijk het verschil maken in de energietransitie. Het salaris valt in schaal 2 en wordt gebaseerd op jouw achtergrond en ervaring. De CAO Afval en Milieu is van kracht.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boudewijn Meijs – 0652850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Interesse? Solliciteer via onderstaande knop!

Solliciteren