Inkoper – omgeving Arnhem / Nijmegen

10 jan 2020 Inkoop Werving en Selectie omgeving Arnhem / Nijmegen

Introductie

Ben jij toe aan een tweede of derde carrièrestap op internationaal niveau in een retail omgeving vanuit een inkooprol? Heb jij de energie om jouw “poten in de klei te zetten” en impact te hebben bij een organisatie waar men ervoor gaat, er voldoende ruimte is om je te ontwikkelen en er sprake is van interessante extraatjes? In een betrokken en dynamische omgeving, waar jij jouw rol vorm kan geven en ownership kan laten zien?

AevesBenefit is voor D.P. Factory op zoek naar een:

Inkoper

Organisatie

D.P. Factory ontwikkelt en produceert unieke en creatieve handelsproducten voor (internationale) winkelketens, zoals LidI, A.S. Watson en Action. Zij maken onderscheid tussen verschillende collecties, zoals stationary, party & wrap, DIY knutselsets en seizoensgebonden. De cultuur is open, informeel, ambitieus en plat. Men is prestatiegericht, willen graag succesvol zijn en er heerst een hoop energie. De lijnen zijn kort, de communicatie is direct en er heerst een doen-mentaliteit. Alle medewerkers zijn betrokken en begaan bij het werk en zetten graag hun beste beentje voor. De afgelopen vier jaar zijn zij met ruim 150% gegroeid, namelijk van elf medewerkers naar ongeveer 30 medewerkers.

De inkoopafdeling bestaat momenteel uit een assistent inkoper en een junior inkoper, beiden rapporterend aan het Hoofd Inkoop. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een ambitieuze inkoper die de afdeling komt versterken en verder vormgeeft aan de inkoopwerkzaamheden. In deze functie rapporteer je aan het Hoofd Inkoop.

Functie

De afdeling inkoop is een belangrijke stakeholder binnen D.P Factory. Als inkoper ben je verantwoordelijk voor alle inkoopwerkzaamheden die onder jouw pakket vallen. Je onderhoudt intensief contact met de vaste stakeholders in Azië (voornamelijk China) en weet deze relaties verder uit te bouwen. Daarnaast bezoek je deze leveranciers regelmatig en ben je aanwezig op de productielocaties daar.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

  • De inkooporders te verwerken in het ERP systeem;
  • De levertijden nauwkeurig te volgen en te bewaken;
  • De kwaliteitstandaarden te bewaken. Je neemt de verantwoordelijkheid en signaleert problemen en escaleert tijdig;
  • Nieuwe fabrieken te sourcen en proactief voorstellen te doen;
  • Algemene ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de inkoopafdeling op te pakken.

Functie-eisen

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent scherp en gaat er voor de volle 110 procent voor. Je hebt energie, weet mensen mee te nemen en hebt voldoende overtuigingskracht. Daarnaast ben je analytisch, weet je slim in te spelen op mogelijkheden en kan je snel schakelen. Een energieke, dynamische omgeving past jou goed. Je hebt organisatietalent, bent stressbesteding en een teamspeler.

Daarnaast zien wij graag de volgende zaken terug in jouw profiel:

  • Afgeronde hbo- of academische opleiding;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits, Frans of Chinees/Mandarijn is een sterke pre;
  • Affiniteit met handel en de materialen/producten;
  • Bereid te reizen.

Aanbod

Afhankelijk van jouw persoonlijkheid en ervaring een passend primair salaris, aangevuld met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto. Als jij jezelf laat zien binnen de organisatie kan de wereld aan jouw voeten liggen bij deze werkgever.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 0646317655 – a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren