Inkoper – Nieuwegein

2 jul 2019 Inkoop Werving en Selectie Nieuwegein

Introductie

Wil jij werken in een organisatie met een duurzaamheidsambitie waar jij een actieve rol in kan spelen? Heb jij zin om samen met jouw inkoopmanager de inkoopafdeling naar een hoger niveau te tillen? Is persoonlijke groei voor jou belangrijk en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen inkoop?

AevesBenefit zoekt voor haar opdrachtgever een enthousiaste en gemotiveerde:

Purchaser (Nieuwegein)


Organisatie

De organisatie is een dynamische, internationale leverancier van schone brandstoffen met het doel schadelijke emissies te voorkomen. De afgelopen jaren zijn zij uitgegroeid van een kleine, maar krachtige startup in Nederland tot een internationaal bedrijf met meer dan 100 werknemers verspreid over vier landen (Duitsland, Frankrijk, België en Nederland). Zij ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden, bedienen en onderhouden tankstations voor LNG, CNG, biomethaan, waterstof en elektrische oplaadpunten voor bedrijven en overheden. Met meer dan 10 jaar ervaring als systeemintegrator beschikken zij over de gegevens, knowhow en middelen om schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar te maken. De organisatie streeft ernaar hun visie van 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk te maken door innovatie en samenwerking met hun partners.

Sinds juli 2018 is de inkoopafdeling actief binnen de organisatie. Voorheen lag inkoop bij de business. De inkoopafdeling is nog in opbouw en bestaat momenteel uit één persoon, de Contracting and Procurement Manager. De afgelopen maanden zijn de processen en procedures in kaart gebracht en is er een begin gemaakt met contractmanagement. De juridische afdeling (Legal) heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. De focus ligt nu op verdere vormgeving van de inkoopafdeling. Het doel is om de grotere contracten centraal te beheren, met de gebruikers als uiteindelijk eigenaar van het contract. Er gaat gewerkt worden in multidisciplinaire teams. Hiernaast moet het inkoopbeleid geformuleerd worden, de markt moet worden verkend en het aantal leveranciers zal gereduceerd moeten worden. Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een proactieve inkoper met technische affiniteit.


Functie

In deze functie ligt jouw focus op de verdere vormgeving van de inkoopafdeling. Voor jou staat alles in het teken van de markt kennen. Expertises uit de markt breng je op een effectieve manier onder de aandacht bij de business. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

Het aanvragen en analyseren van offertes;

Het opstellen van inkooporders en het beheren van planningen en prognoses;

Contact met leveranciers en de interne klant over de bewaking, de status en voortgang van inkoopprojecten;

Het analyseren van inkoop- en uitbestedingsvereisten, risico’s en doorlooptijden (realisatie van GLTC);

Het toezicht houden op de uitvoering van de inkoopstrategie en het voorstellen van verbeterpunten.


Functie eisen

Er wordt een inkoper gezocht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een gedreven en sympathieke collega die inkoop op de kaart kan zetten. Iemand moet een proactieve houding hebben en moet vragen durven te stellen. Omdat er nog veel te pionieren is, zal diegene zelfstandig moeten kunnen werken en resultaatgericht te werk gaan. Je vindt het leuk om onderhandelingen te voeren en je staat stevig in jouw schoenen.

Voor deze functie zien wij graag de volgende punten terug in jouw profiel:

Een afgeronde HBO/WO opleiding;

NEVI 1 en 2 is een pré;

Ervaring met inkoopsystemen (BIS, SAP);

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een (technische) productieomgeving;

Het maken van een verbindingen tussen de business partners en leveranciers;

Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

De organisatie biedt een gedreven, open, informele werkomgeving met een persoonlijke benadering. Het streven naar een duurzamere wereld begint met het ondersteunen van de persoonlijke groei van de medewerkers. Het is een werkplek waar je de beste versie van jezelf kunt worden.

Je hebt zelf de leiding als het gaat om je eigen ontwikkelingstraject. De organisatie biedt een duurzame omgeving die jou optimale ondersteuning en vrijheid biedt om jouw doelen te bereiken.

Tevens biedt de opdrachtgever:

Interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

De kans een sleutelrol te spelen in de professionalisering van de inkoopafdeling;

Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Susanne Laanen – 0630127018 – s.laanen@aevesbenefit.com.


Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!


Solliciteren