Inkoper – Hilversum

9 okt 2019 Inkoop Werving en Selectie Hilversum

Introductie

Wil jij werken bij een innovatieve mobiliteitsorganisatie met mooie groeiambities? Wil jij deelnemen aan de energietransitie die snel ontwikkelt en de komende jaren nog grotere stappen gaat zetten? Zoek jij een omgeving die resultaatgericht is en waar jij creatief los kan gaan met jouw inzicht en initiatief?

AevesBenefit is voor haar opdrachtgever op zoek naar een:

Inkoper (Hilversum, 40 uur)


Organisatie

De organisatie is een wereldspeler op het gebied van mobiliteit in 19 landen. Zij zijn voorloper in het aanbieden van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Met 11 vervoersgebieden (concessies) zijn zij marktleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Dagelijks maken ruim 400.000 reizigers gebruik van onze diensten.Openbaar vervoer staat steeds meer ter discussie en deze organisatie wil het openbaar vervoer zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken voor de reiziger. Ze willen stedelijke en regionale gebieden bereikbaar houden en nu en in de toekomst de economische kracht versterken. Grote veranderingen waar de organisatie nu vol op in speelt is de transitie naar zero emissie busvervoer en de introductie van vraag gestuurde mobiliteitsoplossingen. Verandering is nodig en de organisatie is voortdurend op zoek naar nieuw talent en de nieuwste technologieën. Het team Procurement is verantwoordelijk voor de inkoop van goederen en diensten binnen de organisatie in Nederland.


Functie

Als inkoper in deze veelzijdige functie ben je concern breed verantwoordelijk voor jouw inkooppakket, dat zich met name richt op facilitaire diensten en producten, bouw- en installatieprojecten, energie en brandstoffen. Gezien de transitie van ‘fossiel’ naar ‘zero emissie’ busvervoer, draag je actief bij aan het invullen en succesvol implementeren van deze systeemverandering. Deze nieuwe technologie leidt automatisch tot aanpassingen in bijvoorbeeld laadinfrastructuur, waardoor dit tevens een belangrijk onderdeel uit maakt van het inkooppakket. Het mede bepalen en uitvoeren van aanbestedingsstrategieën zie je als interessante uitdaging. Je vertaalt daarbij de behoefte van onze interne klant naar slimme en gebruiksvriendelijke diensten en producten.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Het inkooppakket te analyseren en deze te vertalen naar een inkoopstrategie;
 • Verantwoordelijkheid te dragen voor de contracten van, en de in beheer te geven leveranciersportefeuille;
 • Het tenderteam (tenderproces) te ondersteunen en te adviseren.;
 • Te onderhandelen met leveranciers en afnemers, je stelt contracten en gunningsadviezen op en plaatst opdrachten;
 • Je voert het leveranciersmanagement uit over de afgesloten contracten. Zo nodig stel je alternatieve leveranciers voor om tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding in te kopen.

Functie-eisen

Je bent een verbindende factor, creatief en organisatiesensitief. Daarnaast kan jij goed onderhandelen en beschik je over uitstekende communicatievaardigheden. Jij hebt een sterke intrinsieke motivatie en vindt het een uitdaging om onderdeel te zijn van een mobiliteitsorganisatie die nadrukkelijk invulling geeft aan een nieuwe wijze van het aanbieden van mobiliteit. Je werkt in teamverband en je rapporteert aan de Director Procurement.

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Afgeronde opleiding op HBO of academisch niveau;
 • Relevante ervaring in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
 • Bereid om te reizen.

Aanbod

Het is een veelzijdige, specialistische functie binnen een organisatie met ‘never a dull moment’. In een maatschappelijk zeer relevante markt, die de komende jaren als een van de innovatiefste ter wereld wordt gezien; daar bouw jij aan mee.

Daarnaast wordt jou geboden:

 • Afhankelijk van de kandidaat een contract voor onbepaalde tijd of een 1 jaar bepaalde tijd;
 • NS business card voor woon-werk en zakelijke reizen.


Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne Laanen – 0630127018 – s.laanen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande button!

Solliciteren