Inkoopadviseur (W&S) – De Onderwijsspecialisten

25 okt 2021 Inkoop Werving en Selectie De Onderwijsspecialisten

Introductie

Een organisatie die zich onvoorwaardelijk inzet voor de ontwikkeling van elke leerling. Met als doel: voor elke leerling een volwaardige plek in de samenleving. Een dynamische, uitdagende en verantwoordelijke functie als inkoopadviseur én de kans om de inkoopfunctie zelf verder in te richten. Pas jij bij een organisatie die staat voor betekenisvol werk en waar geen dag hetzelfde is?

AevesBenefit is voor De Onderwijsspecialisten op zoek naar een: 

Junior / Medior Inkoopadviseur (Arnhem, 32-40 uur)

Organisatie

Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. Wij willen dat ieder kind kan groeien. Daarom hebben we aandacht en tijd voor al onze leerlingen. Ons onderwijs stemmen we af op wat zij nodig hebben. Daarvoor verlaten we regelmatig de gebaande paden.En hoewel ieder kind zijn eigen behoeftes heeft, is ons onderwijs altijd gericht op groei en ontwikkeling. Voor onze leerlingen, maar ook voor de leraren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en scholingsaanbod. Je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om elke dag weer een beetje beter te worden in je vak. Vanuit je collega’s én vanuit de organisatie.Want onderwijs geven we bij De Onderwijsspecialisten samen. Met z’n allen vinden we telkens weer nieuwe oplossingen om onze leerlingen vooruit te helpen. Dat vraagt creativiteit, want in het speciaal onderwijs gaan dingen vaak nét even anders dan anders. Pittig? Soms wel. Maar je staat er nooit alleen voor.

Binnen De Onderwijsspecialisten gaan we in alles wat we doen terug naar de kern: onze leerlingen. We dagen medewerkers in alle lagen van de organisatie uit om los te komen van bureaucratie en systeemdenken, en te kijken naar wat hier en nu en in toekomst nodig is om het verschil te maken voor en met onze leerlingen. Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op Werken Bij .

De Onderwijsspecialisten heeft een organisatiestructuur met veel autonomie en gedegen ondersteuning voor de schooldirecteuren. Die autonomie wordt bereikt dankzij een eenvoudige organisatie, zonder managementlaag tussen schooldirectie en bestuur, en met één Ondersteunende Dienst. Deze omvat de domeinen Onderwijs en Bedrijfsvoering met afdelingen: Planning & control, Personeel en salarisadministratie, Financiële administratie, Facilitair beheer, P&O, Communicatie, Secretariaat en ICT. De cultuur is prettig en informeel, een menselijke organisatie met oog voor elkaar én voor samenwerking.

Functie

We zoeken een enthousiaste kandidaat die toe is aan een 2e of 3e carrièrestap. Misschien ben jij dat wel! Het betreft een nieuwe functie binnen de afdeling Planning & Control. Samen met twee controllers in het team zorg jij voor de verdere ontwikkeling van het inkoop- en aanbestedingsbeleid voor onze 27 scholen en de Ondersteunende dienst. Jij haalt de behoefte op bij collega’s en de directeuren en zorgt voor het juiste inkoopadvies en de daaropvolgende aanpak. Dit betekent dat jij je richt op uiteenlopende inkoopprojecten, van lesmaterialen en ICT, tot en met onderhoud van gebouwen en facilitaire aspecten zoals schoonmaak. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Uitvoer en begeleiding van verschillende aanbestedingstrajecten.
 • Uitvoeren van complexe Europese aanbestedingen in samenwerking met gespecialiseerde interim aanbestedingsspecialisten
 • Verdere ontwikkeling van het inkoop- en aanbestedingsbeleid en toezien op correcte uitvoering
 • Implementatie contractmanagement en uitwerken interne systemen en processen.
 • Adviseren over de te kiezen inkoop/aanbestedingsstrategie.
 • Verzorgen van periodieke rapportages.

Functie-eisen

Word jij dé inkoopadviseur van De Onderwijsspecialisten?

Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling en iedere medewerker laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om onze ambities waar te maken.

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding.
 • Je hebt kennis van- en ervaring met het inkoopvak.
 • Kennis van de aanbestedingswet- en regelgeving, of bereidheid om je hier verder in te ontwikkelen.
 • Je hebt een kritische blik en bent in staat om onafhankelijk advies uit te brengen.
 • Je bent organisatiesensitief én weet anderen in je advies mee te nemen.
 • Je bent proactief, doortastend en je werkt resultaatgericht.
 • Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig.

Aanbod

Een aanstelling van 32-40 uur voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal 10, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Inlichtingen

Heb je nog vragen? Boudewijn Meijs van AevesBenefit beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken via 06 52 85 05 40 of stuur een e-mail naar b.meijs@aevesbenefit.com.

Solliciteren