Onze diensten

Of het nu gaat om Advies, Outsourcing, Werving & Selectie, Talentontwikkeling of Detachering AevesBenefit biedt u inkoopadvies in optima forma

Onze diensten

Of het nu gaat om Advies,
Werving & Selectie of Detachering:
AevesBenefit biedt u inkoop in optima forma.

Wat we doen

De wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dit heeft grote impact op de manier waarop organisaties zich dienen te ontwikkelen en de rol die de inkoopfunctie hierin speelt. Zoekt u oplossingen om uw inkoop- of concurrentiepositie te verbeteren? Wilt u de innovatiekracht van uw leverancierspool maximaliseren? Wilt u uw beleidsdoelstellingen in de inkoopfunctie verankeren? Met meer dan twintig jaar inkoopervaring in de private en (semi)publieke sector en de gebundelde kennis van ruim tweehonderd consultants, interim professionals en juristen met allen hun eigen expertisegebieden, begrijpen wij uw uitdaging als geen ander.

We richten ons op inkoopadvisering via spendanalyses, inkooporganisatie vraagstukken, inrichting van categorie-, leveranciers- en contractmanagement,  kostenbesparingsprogramma’s, projectmatig aanbesteden, en juridisch advies. Daarnaast geloven we in het gebruik van (big) data om de inkoopfunctie naar een volgend niveau te brengen. Denk hierbij aan het gebruik van process mining, supplier scouting / spying en business alignment methodieken.

Wat uw uitdaging ook is, onze werkwijze kenmerkt zich altijd door een pragmatische aanpak die gebaseerd is op een rijke ervaring aan inkooptransformaties en -projecten.

Contact

Léon Fleuren

Directeur Consultancy Privaat & Semi-Publiek
+31(0)6 114 348 89
l.fleuren@aevesbenefit.com

Yasmin van den Oudenrijn

Teammanager Consultancy Publiek
+31(0)6 426 393 58
y.vandenoudenrijn@aevesbenefit.com

Selectie van opdrachtgevers

Klanten

U zoekt de beste kandidaten voor uw inkooppositie? AevesBenefit levert kwalitatief hoogstaande dienstverlening om invulling te geven aan uw vraagstuk met de best passende kandidaat! Wij leveren onze Werving & Selectie dienst in meerdere varianten, van ondersteuning bij de zoektocht naar kandidaten tot en met de volledige uitbesteding van het recruitment proces van een vacature. Waar nodig versterken wij het traject met arbeidsmarktcommunicatie en/of assessments.

Ons Werving & Selectie team bestaat uit specialisten die zich met niks anders bezighouden dan Werving & Selectie in de inkoopsector, van starters tot en met directieniveau. Zie ons als de ultieme combinatie van recruitment én inkoop: we beheersen het recruitment vak én spreken de inkooptaal. Dankzij onze focus en ons specialisme begrijpen we onze klanten. We zijn in staat vraagstukken snel te doorgronden en geven advies op maat. We hebben ruim 20 jaar ervaring, kennen de trends en marktontwikkelingen, het speelveld en de spelers als geen ander.

Kandidaten

Ben je concreet op zoek of oriënteer jij je naar de mogelijkheden tot de juiste vervolgstap in jouw inkoop carrière? Heb jij ambities om het inkoop vak in te gaan? Wij helpen om de best passende mogelijkheid te vinden en ondersteunen je tijdens jouw zoektocht. Zo zoeken wij niet alleen de best passende baan voor je maar geven wij met ons specialisme in recruitment én inkoop advies over onder andere vervolgstappen in jouw inkoopcarrière, loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken.

Aan de hand van een intake gesprek geven we richting aan jouw match met cultuur & organisatie en geven we feedback over houding, gedrag en gesprekstechnieken om je bewust te maken en te helpen. Je solliciteert immers niet dagelijks en het voeren van een sollicitatiegesprek is een vak apart. Gedurende een concrete sollicitatieprocedure ondersteunt AevesBenefit je met actieve coaching en begeleiding.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ons vak mensen te helpen met het waarmaken van ambities en gaan graag de samenwerking aan!

Contact

Boudewijn Meijs

Managing Consultant Werving & Selectie
+31(0)6 528 505 40
b.meijs@aevesbenefit.com

Selectie van opdrachtgevers

Wat we doen

U zoekt tijdelijke vervanging of een oplossing voor een strategisch, tactisch of operationeel inkoopvraagstuk? AevesBenefit vindt altijd de geschikte inkoopconsultant voor uw organisatie.

Bij de invulling van uw tijdelijke inkoopfuncties profiteert u optimaal van ons netwerk en onze kennis. We weten wat er speelt in het inkoopvakgebied en welke ontwikkelingen voor uw organisatie van belang zijn. We werken bovendien in alle sectoren van de economie: zowel de zakelijke dienstverlening, productiebedrijven als overheids- en semioverheidsinstellingen.

Contact

Pieter van der Vloed

Commercieel Directeur
+31(0)6 542 735 89
pc.vandervloed@aevesbenefit.com

Frank van der Heijden

Directeur Privaat & Semi-Publiek
+31(0)6 222 347 30
f.vanderheijden@aevesbenefit.com

Selectie van opdrachtgevers

Klanten

Bent u op zoek naar een ambitieuze starter, maar heeft u niet de capaciteit om deze te begeleiden en op te leiden? Het door AevesBenefit ontwikkelde programma, gericht op de ontwikkeling van talent, is een beproefde oplossing om jong hbo/wo talent klaar te stomen voor een professionele carrière in inkoop. Het programma heeft als doel (beginnende) inkopers naar “the next level” te brengen.

Talentontwikkeling start met de selectie van de juiste kandidaat. In nauw overleg met de opdrachtgever stellen wij een profielschets op voor de kandidaat en de werving & selectie zal daarop worden afgestemd. De kandidaten doorlopen daarnaast een persoonlijkheids- en drijfveren assessment. Wanneer de kandidaat in dienst is bij AevesBenefit, doorloopt hij/zij onze interne Young Talent Academy. De Young Talent Academy bestaat uit een uitgebalanceerd inkoop trainingsprogramma met inhoudelijke trainingen, skills en vaardighedentrainingen en intervisie. Binnen de Academy is dus aandacht voor zowel ontwikkeling van kennis als soft skills. Daarnaast krijgen de kandidaten individuele professionele begeleiding door een ervaren coach.

In de afgelopen veertien jaar hebben meer dan 100 talenten het programma succesvol afgerond. Vele organisaties kiezen voor het programma en AevesBenefit: sinds 2006 hebben wij meer dan 50 organisaties met ons programma bediend. Bent u op zoek naar een talent en heeft u interesse in ons programma, bezoek dan onze website van Talentz of neem contact op via onderstaande gegevens.

Kandidaten

Ben je recent afgestudeerd en/of op zoek naar een kans om jezelf te ontwikkelen in het inkoop vak? Wij helpen jou graag om de best passende mogelijkheid te vinden en ondersteunen je tijdens jouw zoektocht. Tijdens dit ontwikkelprogramma zorgt AevesBenefit, het grootste inkoopadviesbureau van Nederland, voor intensieve training en begeleiding waardoor jij als trainee het beste uit jezelf kunt halen. Heb jij de potentie, ambitie en motivatie om bij een van onze partners veel te leren en jezelf als inkoopprofessional te ontwikkelen? Met het perspectief op een vaste aanstelling na het doorlopen van het ontwikkelprogramma? Kijk dan eens op onze website van Talentz of neem contact op via onderstaande gegevens.

Contact

Annabelle van der Vossen

Programmamanager Talentontwikkeling
+31(0)6 463 176 55
a.vandervossen@aevesbenefit.com

Selectie van opdrachtgevers

Outsourcing

Procumulator is uw professionele partner in de initiële inkoop van niet-
handelsgoederen en diensten. Wij zijn in feite uw externe, geoutsourcete
inkoopafdeling. Niet alleen verzorgen wij tenders op meer dan 100 verschillende terreinen, ook zorgen wij voor juridisch solide contracten en doen wij actief contractmanagement.

Door de bundeling van de volumes van onze klanten in de diverse segmenten en door ons professionele en gespecialiseerde team van inkopers zijn wij in staat de beste condities in de markt te realiseren. Dit gaat niet zelden gepaard met significante kostenbesparingen voor onze klanten.

Meer informatie vindt u op onze site www.procumulator.com

Contact

Andries Faas

Directeur Procumulator
+31(0)6 512 626 00
andries.faas@procumulator.com

Selectie van opdrachtgevers