Onze diensten

Of het nu gaat om Advies,
Werving & Selectie of Detachering:
AevesBenefit biedt u inkoop in optima forma.

Wat we doen

De wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dit heeft grote impact op de manier waarop organisaties zich dienen te ontwikkelen en de rol die de inkoopfunctie hierin speelt. Zoekt u oplossingen om uw concurrentie- of inkooppositie te verbeteren? Wilt u de innovatiekracht van uw leverancierspool maximaliseren? Met meer dan twintig jaar inkoopervaring in de private en (semi)publieke sector en de gebundelde kennis van ruim tweehonderd consultants, interim professionals en juristen met allen hun eigen expertisegebieden, begrijpen wij uw uitdaging als geen ander.

We richten ons op ‘klassieke’ inkoopadvisering middels spendanalyses, inkoop organisatie vraagstukken, inrichting van categorie-, leveranciers- en contractmanagement en kostenbesparingsprogramma’s. Daarnaast geloven we in het gebruik van (big) data om de inkoopfunctie naar een volgend niveau te brengen. Denk hierbij aan het gebruik van process mining, supplier scouting / spying en business alignment methodieken.

Wat uw uitdaging ook is, onze werkwijze kenmerkt zich altijd door een pragmatische aanpak die gebaseerd is op een rijke ervaring in inkooptransformaties.

Het team

Referenties

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar
bij Léon Fleuren, Directeur Consultancy Privaat bij AevesBenefit.

l.fleuren@aevesbenefit.com
+31(0)6 114 348 89