Contractmanager Netbeheer en Levering – Zwolle

9 apr 2019 Inkoop Interim Privaat Zwolle

Introductie

AevesBenefit is voor Vitens op zoek naar een:


Contractmanager

Organisatie

Vitens zorgt dat alle klanten toegang blijven houden tot water als onmiskenbare bron van leven. Dit doen zij door betrouwbaar drinkwater te leveren en hun leidingnet schoon en werkend te houden. Vitens is de sleutel tot vooruitgang. Zij nemen de verantwoordelijkheid om voortdurend te verbeteren en te innoveren. In alles wat zij doen staat veiligheid, gezondheid en werkgeluk centraal. Zo bieden zij hun klanten niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst 24/7 betrouwbaar en betaalbaar drinkwater met een passende service.

Functie

Vitens is voor de afdeling Netbeheer en Levering vanaf half juni 2019 tot en met november 2019 (exacte einddatum in november is nog niet bekend) op zoek naar een contractmanager ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Functie eisen

De contractmanager moet zelfstandig in staat zijn het contractmanagement van de afdeling te managen. In de functie van contractmanager N&L ben jij verantwoordelijk voor het monitoren van de prestaties/KPI’s, delen van KPI rapportage (verzorgt door Vitens) met leveranciers, uitnutten van contracten, voeren van evaluatiegesprekken met leveranciers in samenwerking met de contracteigenaar, verslaglegging van de evaluaties verzorgen, bijwerken van Commerce-Hub, onderdeel zijn van het aanbestedingsteam waarbij je 1 keer in de week een centraal overleg hebt, spendanalyses/inkopen buiten contract analyseren en eventuele acties uitzetten.

Ook dien jij voor deze functie te beschikken over de volgende ervaring/competenties:

  • Ervaring binnen de speciale sector/een waterbedrijf;
  • Ervaring met de applicatie Commerce-Hub (inmiddels Negometrix) is een sterke pre;
  • Gedreven persoonlijkheid;
  • Doener/aanpakker.

Aanbod

Ons aanbod en meer informatie over deze opdracht:

  • Standplaats: Zwolle;
  • Start: verwachting is juni 2019;
  • Looptijd: verwachting is tot november 2019;
  • Inzet: 16-24 uur per week;
  • Intakegesprekken vinden plaats op dinsdag 7 mei 2019 tussen 09:00 – 10:00 uur en woensdag 8 mei tussen 09:00 – 10:00 uur.


Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Loïs Teijgeler – +31 (0)6 12 72 61 61 – l.teijgeler@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren