Contractmanager ICT (interim) – Den Haag

3 apr 2019 Inkoop Interim Publiek Den Haag

Introductie

AevesBenefit is voor het ministerie van Justitie en Veiligheid – Dienstencentrum op zoek naar een:

Contractmanager ICT

Organisatie

Het Dienstencentrum is onderdeel van het Bestuursdepartement ministerie Justitie en Veiligheid en ondersteunt het ministerie van en Justitie en Veiligheid op de gebieden veiligheid, drugsbeleid, (jeugd)criminaliteit, wetgeving en handhaving. Het gaat hierbij om het maken van beleid op zowel nationaal als internationaal gebied. Het Bestuursdepartement telt ruim 2.000 medewerkers en is gevestigd op verschillende locaties in Den Haag.

Het Dienstencentrum is het organisatieonderdeel dat zich richt op strategisch advies op het terrein van de bedrijfsvoering, is de centrale afnemer van generieke dienstverlening van verschillende SSO’s, vervult een liasonfunctie bij maatwerkopdrachten en verzorgt de uitvoering van inkooptaken en informatiemanagement.

Functie

Achtergrond en aanleiding
Contractmanagement krijgt binnen JenV een alsmaar grotere rol. Hierdoor is het belangrijk contracten proactief te benaderen in het spanningsveld tussen doelmatigheid en rechtmatigheid. Denk aan het managen van met de leverancier contractueel overeengekomen verantwoordelijkheden, verplichtingen, procedures, afspraken, voorwaarden en tarieven. Vanwege een detachering van een van de contractmanagers is er een vacature ontstaan in het team Contract- en Leveranciersmanagement (CMJ).

Werkzaamheden
Als contractmanager kom je te werken in team CMJ van het IUC JenV en je gaat je bezig houden met ICT contracten die Rijksbreed afgesloten zijn. Je hebt hierbij goed overzicht van alle contracten die in jouw portefeuille vallen en je bent de vraagbaak voor iedereen binnen de Rijksoverheid die informatie zoekt over de contracten. Hiërarchisch val je onder het hoofd van het IUC JenV. Je werkt binnen het team CMJ en rapporteert over je werkzaamheden aan de teamcoördinator. Je bent primair verantwoordelijk voor een aantal contracten in het portfolio ICT. Het gaat hier met name om de contracten voor hardware, werkplekken en telefonie. Je hebt hierbij goed overzicht van alle contracten die in jouw portfolio vallen en je bent de vraagbaak voor verschillende onderdelen binnen JenV die informatie zoekt. Je ziet toe op tijdige en complete managementinformatie. Zodra er nieuwe contracten zijn afgesloten verzorg je de implementatie hiervan binnen JenV en de correcte registratie daarvan in de systemen. Je bent centraal JenV aanspreekpunt richting de leverancier op contractuele aangelegenheden en voert je periodieke overleggen met verschillende Opdrachtnemers en interne gebruikers van de Raamovereenkomsten. Hierbij heb je altijd het primaire proces van JenV én de contractdoelstellingen in het achterhoofd.


Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of lerende voor NEVI 2, of een gelijkwaardige opleiding;
  • Tenminste 2 jaar aantoonbare recente ervaring met (ICT) contractmanagement;
  • Beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week;
  • Beschikbaar op 11 april voor een mogelijk kennismakingsgesprek.

Aanbod

Ons aanbod en meer informatie over deze opdracht:

  • Standplaats: Den Haag;
  • Start: 22-04-2019;
  • Looptijd: 8 maanden met optie tot verlenging;
  • Inzet: 32 – 36 uur per week;

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Esther Storm – 06 – 50732750 – e.storm@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren