Buyer Asset Operations (W&S) – Rotterdam

10 sep 2021 Inkoop Werving en Selectie Rotterdam

Introductie

Wil jij werken in een veranderende organisatie waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Waar je de ruimte krijgt om te ondernemen en verantwoordelijk bent voor diverse categorieën? Ben jij een sterke netwerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AevesBenefit is voor een van haar opdrachtgevers in Rotterdam op zoek naar een:

Buyer Asset Operations (32-40 uur)

Organisatie

Deze organisatie bevindt zich in een snel veranderende markt en is hierin een van de marktleiders. Duurzaamheid is erg belangrijk voor het bedrijf en er wordt alles gedaan om de drempels weg te nemen voor de klant om (ook) te verduurzamen. De afdeling Procurement is verantwoordelijk voor de gehele inkoop binnen het bedrijf, opgedeeld in drie categorieën; Professional Services, Asset Operations, IT and Innovation, Asset investment and Realisation. De Buyer Asset Operations is onderdeel van de Asset Operations, IT and Innovations categorie. Het inkoopteam bestaat uit enthousiaste collega’s, die kwaliteit en duurzaam inkopen hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast leggen zij de verbinding tussen de businessunits en de markt. Het team heeft allen een passie voor strategisch inkoop delen en zetten er alles voor in om het beste resultaat te behalen. Naast op een hoog niveau inkopen hebben ze vooral veel lol met elkaar en vinden ze work life balance belangrijk.

Functie

Als Senior Buyer Asset Operations werk je mee aan het ontwikkelen en implementeren van een inkoopstrategie voor diverse categorieën. Je rapporteert aan de Head of Procurement Assets, IT and Innovation en hebt een essentiële rol binnen de organisatie. Samen met je collega’s zorg je voor het behalen van de Procurement doelstellingen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het meewerken aan de sourcing strategieën binnen het werkpakket.
  • In afstemming met de Head of Procurement, het initiëren en zelfstandig uitvoeren van tenders (RFI/RFQ/RFP) en onderhandelingen binnen jouw pakket.
  • Stakeholdermanagement met zowel collega’s als leveranciers
  • Gezamenlijk met jouw collega’s van Procurement het proces en de applicaties verder optimaliseren.

Functie-eisen

Je bent actief bezig geweest met jouw ontwikkeling en hebt snelle leercurves doorgemaakt. Daarnaast heb je lef, ben je proactief en heb jij een hoog energieniveau. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie. Nieuwe omgevingen en situaties maak dan ook snel eigen. Je weet ruimte te creëren om inzichten en meningen met collega’s uit te wisselen en neemt verantwoording om bij te dragen aan het gezamenlijke plan.

Voor deze functie zien we daarnaast graag het volgende terug in jouw profiel:

  • Affiniteit met techniek en duurzaamheid;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Kennis van SAP is een pre.

Aanbod

Je komt terecht in een organisatie met continue passie om te verbeteren, te groeien en vooruit te blijven kijken. Daarbij komt kijken dat het een uitdagende functie is met veel verantwoordelijkheden, waarin je de ruimte hebt om jouw visie op inkoop te implementeren. Je hebt de ruimte om te ondernemen en verbetermogelijkheden te realiseren, waardoor je direct veel impact hebt binnen de organisatie. Je komt daarnaast te werken bij een duurzaam en modern bedrijf waar er gewerkt wordt volgens “het nieuwe werken”. Daar tegenover staat een aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld en een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boudewijn Meijs – 06 52850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hierboven!