Onze diensten

Of het nu gaat om Advies,
Werving & Selectie of Detachering:
AevesBenefit biedt u inkoop in optima forma.

Advies

U zoekt oplossingen om uw concurrentie- of inkooppositie te verbeteren? Met meer dan twintig jaar inkoopervaring en de opgetelde kennis van tweehonderd inhouse consultants begrijpen wij uw organisatievraag als geen ander. We ondersteunen u graag: van adviesontwikkeling tot implementatie.

AevesBenefit als uw partner

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kwalitatieve analyses MSU+, contractmanagement-maturity, board- en/of business alignment, EVR-analyses, business cases/haalbaarheidsonderzoek (in- en uitbesteden).

Kwantitatieve analyses spendanalyses, contract- en besparingsanalyses.

.

Inkoopverbeterprogramma’s opstellen inkoopbeleid, inkooprocesbeschrijvingen, inkoopactieplanning (OGSM), inrichting van de inkooporganisatie (-verandering), contractmanagement, leveranciersmanagement, categoriemanagement (CSD) en accountmanagement, inkoop 2020, P2P en e-procurement.

Programmamanagement managen van complexe investerings- of onderhoudsprojecten.

Juridische dienstverlening een team van ervaren aanbestedingsjuristen staat voor u klaar met juridisch advies.

Projectmatig uitvoeren van aanbestedingen in ons concept “Aanbesteden? Uitbesteden!” voeren wij uw aanbestedingstraject van A tot Z uit en gaan daarvoor een resultaatsverplichting met u aan.

Trainingen en workshops wij verzorgen regelmatig trainingen en workshops op bovengenoemde gebieden.

U KUNT HET GERUST
AAN ONS OVERLATEN

Aan de slag: wij denken graag met u mee

Intake Tijdens een intake bespreken wij uw vraagstuk. Aan de orde komen de scope en richting van de opdracht en verschillende oplossingsrichtingen. AevesBenefit consultants denken graag met u mee.

Offerte Op basis van de intake bepalen wij de benodigde expertise en competenties en stellen we vast wie het project leidt. U ontvangt vervolgens een offerte met de opdrachtomschrijving, inclusief het resultaat, de organisatie, doorlooptijd, planning en kosten.

.

Resultaat en evaluatie Na uw akkoord start het project. Uiteraard overleggen wij regelmatig over de voortgang ervan. Wij zijn immers verantwoordelijk voor het te behalen resultaat. Vanzelfsprekend binnen de overeengekomen kaders van tijd, kwaliteit en budget. Ieder project ronden wij af met een gedegen evaluatie.

Informatie

Meer informatie over AevesBenefit Advies of direct een afspraak maken? Neem contact op met:

Léon Fleuren

Director Consultancy
+31(0)6 11 434 889
l.fleuren@aeves.benefit.com

Claire Leussink

Managing Consultant Publiek
+31(0)6 30 078 189
c.leussink@aevesbenefit.com